Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον Δήμο Σάμης & της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου

spot_img

Ο Δήμος Σάμης στηρίζοντας τις δράσεις των συλλογικοτήτων πολιτισμού, αθλητισμού, κ.α. και παράλληλα σεβόμενος τις θρησκευτικές παραδόσεις, σας ενημερώνει αναφορικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εορτασμού της Πρωτομαγιάς και της Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Θεμάτων στις δημοτικές ενότητες μας την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 όπως μας έχουν δηλωθεί.

Τρίτη την Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Πρόγραμμα εορτασμού Ιεράς Μονής Υπεραγίας Θεοτόκου Θεμάτων

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Υπεραγίας ΘεοτόκουΘεμάτων, η οποία θα είναι ανοικτή για όλους τους προσκυνητές και επισκέπτες.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ώρα ενάρξεως Όρθρου 8:00 π.μ..
Ώρα ενάρξεως Θ. Λειτουργίας 9:00 π.μ. προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου, με το πέρας της οποίας θα επακολουθήσει Λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Σάμης «Θέμος Αμούργης» υπό την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Γεράσιμου Γεωργόπουλου. Θα προσφερθεί κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Ι. Μονής και στη συνεχεία Μοναστηριακή Τράπεζα. Μετά το πέρας της Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι από τον Αθλητικό Σύλλογο του Πυλαριακού.

Εορτασμός Πρωτομαγιάς – Σάμη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Αιγιαλός» διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγριλίων και ώρα 11.30 π.μ. Θα υπάρχει φαγητό και ποτό ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει και έκθεση λουλουδιών. Τα παιδικά χορευτικά τμήματα του συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Εορτασμός Πρωτομαγιάς – Αγία Ευφημία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Ευφημίας «Το Φανάρι» διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στην κεντρική πλατεία της Αγίας Ευφημίας και ώρα 13.30 με τη συμμετοχή της Μαντολινάτας Νέων Κεφαλονιάς με μαέστρο τον Σωκράτη Μπένο. Ακολουθούν τα παιδικά και ενήλικα τμήματα χορού του συλλόγου καθώς και το χορευτικό των Φαρακλάτων. Θα υπάρχει και έκθεση λουλουδιών.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img