Οι δράσεις του Δήμου Σάμης με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου & Περιβάλλοντος

spot_img

Με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες Ποδηλάτου και Περιβάλλοντος που γιορτάζονται κάθε χρόνο στις 3 και 5 Ιουνίου αντίστοιχα, ο Δήμος Σάμης σας καλεί σε μια ημέρα γεμάτη δράσεις την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 με σκοπό να τιμήσει τις ημέρες αυτές, να βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και παράλληλα να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους δημότες.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. συνάντηση στην αρχή της πλαζ της Σάμης (παλιό May Day).

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ

Ξεκινάμε όλοι με τα ποδήλατα μας για μια υπέροχη βόλτα προς τον Καραβόμυλο διασχίζοντας την πλαζ, το πιο γραφικό σημείο της Σάμης. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνη, επιγονατίδες, κ.α.).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΦΥΤΕΥΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Στο πλαίσιο της ποδηλατάδας μας θα κάνουμε δύο στάσεις για φύτευση λουλουδιών με σκοπό να ομορφύνουμε το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Τελευταία στάση στον Καραβόμυλο όπου θα έχουμε χαρτόνια και είδη ζωγραφικής ώστε μικροί και μεγάλοι να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες και μηνύματα αναδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό προς το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και o Οργανισμός Μελέτης και Ευαισθητοποίησης του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος Κεφαλονιάς KΟΣΑMARE.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σάμης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img