Καλοκαιρινή μουσική βραδιά στο Ληξούρι με επτανησιακά ακούσματα από τους Σπύρο & Μάκη Καραβιώτη (βίντεο – εικόνες)

Γράφει η Ματίνα Σπυράτου

Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση του περιεχομένου του άρθρου του Kefalonia Life, χωρίς την έγγραφη άδεια του μέσου και της αρθρογράφου, καθώς και η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο χωρίς τα λογότυπα. Οι παραβάτες υπόκεινται στις προβλεπόμενες από τον Νόμο κυρώσεις.

Την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025 στις 21:30 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή μουσική βραδιά από τους Αδερφούς Καραβιώτη (Σπύρο και Μάκη) με τίτλο «Τραγουδώντας επτανησιακά» στην Κεντρική Πλατεία στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

Ήταν ένα μουσικό ταξίδι στα επτανησιακά τραγούδια του χθες και του σήμερα, με γνωστές, αλλά και άγνωστες μελωδίες, που σημάδεψαν την παράδοση και τον πολιτισμό των Ιονίων Νήσων.

Οι Αδελφοί Καραβιώτη ως εκφραστές της επτανησιακής μουσικής και με βαθιά γνώση της παράδοσης προσέφεραν αναμνήσεις και επτανησιακή ατμόσφαιρα στο κοινό γεμίζοντας με ζωντάνια και μουσική την πλατεία.

Τη μουσική βραδιά πλαισίωσαν, επίσης, οι καλλιτέχνες: Σοφία Μουζάκη (τραγούδι), Σωτήρης Γκλαβάς & Γιώργος Ζιάκας (μαντολίνα) και ο Γιώργος Πολίτης (μπάσο).

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img