Ο Άγγελος Γαλάτης συνάντησε το δυναμικό της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στην Θεσσαλονίκη

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κος Άγγελος Γαλάτης πραγματοποίησε στην Θεσσαλονίκη μία προγραμματισμένη και εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με στελεχιακό δυναμικό της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Ειδικότερα, συναντήθηκε με την Διευθύντρια κα Ευδοκία Κρυστάλλη (PhD), τον κο Δημήτριο Μουστάκη (Ερευνητή – Operations Marketer / MBA, MIS, PhD) και την κα Αικατερίνη Δουρβανάκη που εκπροσωπούσαν το Ίδρυμα στην παρούσα φάση των συζητήσεων. 

Στόχος μας είναι μέσα από ένα πλαίσιο στενής συνεργασίας μας με τον συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό φορέα, που αναμφίβολα θεωρείται το κορυφαίο και ταυτόχρονα μοναδικό και πρωτοπόρο  στον Ελλαδικό χώρο σε θέματα Εφαρμοσμένης Γεωργικής Πρακτικής, να αναβαθμίσουμε τον Πρωτογενή Τομέα στο Δήμο μας, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τους γεωργούς και κτηνοτρόφους μας ώστε να εκσυγχρονίσουν την παραγωγή και την προώθηση των προϊόντων τους και να τα προσαρμόσουν στις σύγχρονες καθημερινές απαιτήσεις της αγοράς (ενσωμάτωση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών, συσκευασία, τυποποίηση, προώθηση κ.λ.π.).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δόθηκε προτεραιότητα και ιδιαίτερη έμφαση στους τρεις βασικούς πυλώνες της Αγροτικής Οικονομίας του νησιού μας, δηλαδή στους τομείς της Ελαιοκομίας, της Αμπελουργίας και της Κτηνοτροφίας. 

Οπωσδήποτε, θα ακολουθήσουν ανάλογες δράσεις στους τομείς των κηπευτικών, της τυροκομίας, της οινολογίας, της μελισσοκομίας, της μεταποίησης κ.λ.π.

Σε μεταγενέστερη ανακοίνωσή μας θα αναφερθούμε εκτενέστερα τόσο στους τρόπους δράσης όσο επίσης και της συμμετοχής των ενδιαφερομένων συμπολιτών μας που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την σύγχρονη  αγροτική παραγωγή.

Ο Δήμος Ληξουρίου επενδύει στον Πρωτογενή Τομέα με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των αγροτών μας.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img