Μήνυμα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων & Δημάρχου Ληξουρίου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

spot_img

Μήνυμα Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων απηύθυνε μήνυμα προς την εκπαιδευτική κοινότητα:

«Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχές μου προς όλους τους υποψηφίους και τις υποψηφιες. Με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και προσήλωση στο στόχο, είμαι σίγουρος ότι οι προσπάθειες σας θα ευοδωθούν. 

Σε αυτή τη δοκιμασία και την πρόκληση των εξετάσεων απαιτείται ψυχραιμία,  αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας. Η προσπάθεια και η επιμονή αποτελούν εχέγγυο και έμπνευση για όλους. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σίγουρα η επιτυχία είναι σημαντική, αλλά δεν κρίνονται όλα στη ζωή από μια εξέταση. Η κοινωνία έχει ανάγκη τον ενθουσιασμό, την φρεσκάδα της σκέψης και τον δυναμισμό της νέας γενιάς.

Επειδή ως γονιός έζησα και εγώ την αγωνία αυτών των εξετάσεων, καλώ τους γονείς να συνεχίσουν να στηρίζουν τα παιδιά τους σε αυτόν τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, που αποτελεί το πιο μεγάλο όπλο στην φαρέτρα τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος να ευχαριστήσω και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά μας. 

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες που διαγωνίζεστε τις προσεχείς ημέρες στις πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα σας και στους στόχους που έχετε θέσει.

            Αναμφίβολα έχετε φθάσει στο τέλος ενός κοπιαστικού αγώνα ετών που σε ελάχιστο χρόνο κορυφώνεται. Για το λόγο αυτό σας συστήνουμε να είστε δυνατοί και ψύχραιμοι και να αποβάλλετε το άγχος και τις φοβίες που προφανώς δεν βοηθούν αυτές τις ώρες.

            Ευχόμαστε και στους γονείς σας να συνεχίσουν να είναι δίπλα σας οπλισμένοι με κατανόηση και υπομονή, κρατώντας το άγχος και την αγωνία τους μακριά από εσάς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img