Μια υπέροχη εκδήλωση από το Γυμνάσιο Ληξουρίου – Με τα “Πετρίτσεια 2024” αποχαιρέτισαν την σχολική χρονιά (εικόνες)

spot_img

Με την υπέροχη εκδήλωση  «Πετρίτσεια 2024»  αποχαιρετήσαμε μια δημιουργική σχολική χρονιά την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στον Αύλειο χώρο του Α΄ Δημοτικού σχολείου. Η εκδήλωση οργανώθηκε  από το σχολείο μας σε συνεργασία  με την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου. 

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πιο συγκεκριμένα : τους παλαιούς καθηγητές του σχολείου μας στους οποίους ήταν αφιερωμένα τα πρώτα « Πετρίτσεια», τον δήμαρχο Ληξουρίου κ. Κατσιβέλη Γεώργιο, τον αντιδήμαρχο κ. Ντιουάνι Γάλεμπ, την αντιδήμαρχο κ. Λουκέρη Ελένη, τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μεσσάρη Δημήτρη και κ. Αραβαντινό Διονύση, τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας  κ. Μελισσά Μιλτιάδη, τη σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων κ. Γαλιατσάτου Αλίκη, τον υπεύθυνο εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Μιχόπουλο Γεώργιο, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Στην εκδήλωση αναδείχθηκε αρχικά η ιστορία του Πετρίτσειου Γυμνασίου Ληξουρίου  μέσα από την περιεκτική ομιλία της μαθηματικού κ. Διονυσίας Μεσσάρη. Στη συνέχεια προβλήθηκαν ποικίλες βιωματικές  δράσεις που υλοποιήθηκαν την χρονιά αυτή στο σχολείο μας, μέσα από τις οποίες ενισχύθηκε η ενασχόληση των μαθητών με την τοπική ιστορία, την ποίηση, τον κινηματογράφο, τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης παρουσιάστηκε η μαθητική παράσταση « Ιδού ο Λασκαράτος», ενώ η εκδήλωση μας έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς.

Ευχόμαστε τα « Πετρίτσεια» να καθιερωθούν ως θεσμός που προάγει τον πολιτισμό και την παιδεία.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Καλό Καλοκαίρι!

Ο Διευθυντής και

Ο  Σύλλογος Διδασκόντων του Πετριτσείου Γυμνασίου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img