Κάλεσμα στήριξης από τους Φίλους της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου

spot_img

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Με αφορμή τη διαδικασία αποσπάσεων υπαλλήλων για της τελέχωση της βιβλιοθήκης, και παρά το γεγονός ότι την τελευταία δεκαέτια η Ιακωβάτειος βιβλιοθήκη δεν διαθέτει κανένα μόνιμο υπάλληλο,για άλλη μια φορά ενημερωθήκαμε για την απόσπαση ενός μόνο υπαλλήλου παρ’ ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τρία άτομα( ενδιαφέρον που δεν είχε εκδηλωθεί τα προηγούμενα χρόνια).

Η απόφαση αυτή ήρθε σε πλήρη αντίθεση με την γνωμοδοτική έκθεση του Εφορευτικού Συμβουλίου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης που ζητούσε την απόσπαση και των τριών ατόμων για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της καθώς τα τελευταία έτη έχει διυρυνθεί η δράση της.

Η απόφαση αυτή παρεβλέπει ακόμα και την πρόταση  του Εφορευτικού Συμβουλίου, που με αξιολογική προτεραιότητα, εισηγούταν τη συνέχιση απόσπασης της επί δέκα συναπτά έτη  υπαλλήλου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης κα Βασιλικής Μαθιουδάκη ως επιτακτική ανάγκη καθώς έχει συμβάλλει καθορισυικά με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην εδραίωση του εκπαιδευτικού και πολιτιστικού ρόλου της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης ως Κεντρικής Βιβλιοθήκης του νησιού.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Πιο συγκεκριμμένα όλα αυτά τα χρόνια η κα Βασιλική Μαθιουδάκη έχει επιτελέσει το έργο:

  • Της βιβλιοθηκονόμου
  • Της διοικητικής υπαλλήλου
  • Της γραμματειακής υποστήριξης
  • Της οικονομικής διαχείρισης
  • Της παιδαγωγού
  • Καθώς και της αρωγου σε όλες τις δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα στη Βιβλιοθήκη μας.

Και όλα αυτά πολλές φορές μς δουλειά εκτός ωραρίου, ανταποκρινόμενη στις πραγματικές και ουσιαστικές ανάγκες της Βιβλιοθήκης.

Σε έναν τόπο ρημαγμένο τα τελευταία 10 χρόνια από τους σεισμούς η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη έχει λειτουργήσει ως φάρος Γνώσης και Πολιτισμού και είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η δράση της με την παρουσία μεγαλύτερου αριθμού υπαλλήλων και κυρίως επίσης με την παραμονή της κα Βασιλικής Μαθιουδάκη, η οποία αποτελεί το άτομο κλειδι για την ενημέρωση και προσαρμογή των νέων συναδέλφων της.

Γι’ αυτό ζητάμε την ενυπόγραφη στήριξής σα ςστο αίτημα που θα υποβάλλουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες για την απόσπαση και των άλλων 2 ατόμων, με προτεραιότητα της κας Βασιλικής  Μαθιουδάκη λόγω της εμπειρίας της.

ΦΙΛΟΙ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img