Έγινε η νύχτα μέρα στη Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση στο Ληξούρι με πλήθος καρναβαλιστών (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Το Σάββατο 16/03/2024 πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 20:00 η Βραδινή Καρναβαλική Παρέλαση στο Ληξούρι με πλήθος καρναβαλιστών και πολλών αρμάτων. Ο καιρός ήταν ιδανικός και έτσι τόσο οι Ληξουριώτες όσο και επισκέπτες από όλη την Κεφαλονιά παρακολούθησαν την παρέλαση με πολύ κέφι.

Η Καρναβαλική παρέλαση ξεκίνησε από το Γυμνάσιο Ληξουρίου με τον Κινέζο βασιλιά Καρνάβαλο και τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού επίσης ντυμένη Κινέζα και συνεχίστηκε διαμέσου της κεντρικής λεωφόρου μέχρι και το Λιμάνι Ληξουρίου.

Την παρέλαση παρουσίασαν η Γιώτα Κοζομπόλη και η Αγλαΐα Βουτσινά.

Μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές έκαναν τη νύχτα μέρα τόσο με τις εντυπωσιακές ενδυμασίες τους όσο και με τα χρωματιστά καπνογόνα “πνίγοντας λίγο τον κόσμο”.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μετά το τέλος στην Κεντρική Πλατεία μουσική έπαιξε από το Amnesia Carnival, ενώ πλήθος πυροτεχνημάτων φώτισαν τον σκοτεινό ουρανό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκαν live από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΜΕΡΟΣ 1ο

Αν το βίντεο δεν παίζει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, πατήστε είτε στο “Video on Facebook” είτε στο σύνδεσμο εδώ: https://fb.watch/qS1PQ6Tj6L/


ΜΕΡΟΣ 2ο

Αν το βίντεο δεν παίζει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, πατήστε είτε στο “Video on Facebook” είτε στο σύνδεσμο εδώ: https://fb.watch/qS1TI8hBDK/


ΜΕΡΟΣ 3ο

Αν το βίντεο δεν παίζει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, πατήστε είτε στο “Video on Facebook” είτε στο σύνδεσμο εδώ: https://fb.watch/qS1WEb1HBD/

AMNESIA + Πυροτεχνήματα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (σε μειωμένη ανάλυση λόγω όγκου τους)

Περισσότερες εικόνες και σε καλύτερη ποιότητα θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή πατώντας στα άλμπουμς στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img