Εντυπωσίασε η μουσικοχορευτική παράσταση από την ΙΟΝΙΟ ΠΝΟΗ με πλήθος κόσμου στο Ληξούρι (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση από τον Σύλλογο ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ στο Ληξούρι. Η εκδήλωση είχε θέμα: “Να δεις χορούς που σέρνουμε… στου Ληξουριού το Πόρτο” στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά από το πλήθος του κόσμου, που ήρθε να διασκεδάσει, αλλά και να στηρίξει το σύλλογο. Η είσοδος στο χώρο ήταν ελεύθερη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Ματίνα Σπυράτου

Μικροί και μεγάλοι χορευτές του Συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό εντυπωσιάζοντας το κοινό με το χορευτικό τους ταλέντο, ενώ πέρα από χορούς υπήρχαν σύντομα κωμικά δρώμενα από τα μέλη του Συλλόγου δίνοντας χαμόγελα παράλληλα στο συγκεντρωμένο πλήθος. Χόρεψαν χορούς του Ιονίου από Κεφαλονιά, Λευκάδα και Κέρκυρα, χορούς της Κρήτης, χορούς από το νησί της Μυκόνου, αλλά και πολλούς άλλους από νησιά της Ελλάδας. Την εκδήλωση παράλληλα συνόδευσε ζωντανή ορχήστρα ολοκληρώνοντας ένα άριστο αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Ένωση Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ, όπου τα μέλη της χόρεψαν μερικούς χορούς μαζί με τους χορευτές της ΙΟΝΙΟΥ ΠΝΟΗΣ, ενώ η Πρόεδρος της Ένωσης Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την ΙΟΝΙΟ ΠΝΟΗ όσο και τον χοροδιδάσκαλο και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ληξουρίου Δημήτρη Μαντζουράτο. Αντάλλαξαν μεταξύ τους ένα φυτό και μία πλακέτα αντίστοιχα ως ενθύμιο της συμμετοχής τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκε Live από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στα άλμπουμς στο τέλος του άρθρου.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img