Δωρεά στο Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης από το Ίδρυμα «Νοσοκομείο Παναγή και Αντωνίας Μαντζαβινάτου»

spot_img

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Γυμνάσιο Αγίας Θέκλης ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα «Νοσοκομείο Παναγή και Αντωνίας Μαντζαβινάτου» για τη χορηγία μεγάλου χρηματικού ποσού για τη βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών του σχολείου μας και την αγορά εποπτικών μέσων διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, εξόπλισε πλήρως το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, μας παρείχε προτζέκτορες και φρόντισε για όλη τη γραφική ύλη που χρειαζόμασταν. Ακόμα, τοποθετήθηκε ηλεκτρικό κουδούνι και έγινε η εγκατάσταση γραμμών διαδικτύου σε όλους τους χώρους του Γυμνασίου. Επίσης, παραλάβαμε μουσικά όργανα και υλικό για το μάθημα της Γυμναστικής. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ιδρύματος κο Γεράσιμο Αλιβιζάτο όπως και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άμεση ανταπόκρισή τους στην ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Το ΄Ιδρυμα του Γ.Ν.Λ. Μαντζαβινάτειο επανειλημμένα έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο μας και στέκεται πάντοτε αρωγός στις μεγάλες ανάγκες. Εκτός από τη μεγάλη του συμβολή στα θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, είναι πάντοτε παρόν στην προαγωγή των γραμμάτων και των πολιτιστικών αναγκών του τόπου μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη στον πρόεδρό του και στα μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος.

Η Διευθύντρια

Φωτεινή Παπαδιονυσίου

και ο Εκπαιδευτικός

Μαρκάτος Διονύσιος, ΠΕ04.04

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img