Υποβολή αιτήσεων για εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού & παραλίας του Δήμου Ληξουρίου

spot_img

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να τους παραχωρηθεί η χρήση του αιγιαλού, παραλίας, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, εφ’ όσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής,  να υποβάλλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο Δήμο Ληξουρίου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην  αριθμ. ΚΥΑ 38609ΕΞ2023/10-03-2023/10-03-2023 (ΦΕΚ 1432/τ.Β’/10-03-2023).

Με την αίτηση θα προσκομίζονται υποχρεωτικά τα παρακάτω προβλεπόμενα εκ του νόμου δικαιολογητικά:

  • Άδεια λειτουργίας /Γνωστοποίηση λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
  • Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια  Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν. 2971/2001 χρήσεις.
  • Δημοτική ενημερότητα
  • Υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη του άρθρου 11 του Ν. 4281/2014  ή  υπόβαθρο ορθοφωτοχάρτη από την εφαρμογή που διατίθεται ελεύθερα στο κοινό “Ελεύθερη θέαση Ορθοφωτοχαρτών” της ΕΚΧΑ Α.Ε. (www.ktimatologio.gr)  ή απόσπασμα τοπογραφικού διαγράμματος καθορισμού οριογραμμών αιγιαλού και παραλίας όπου αυτός υφίσταται (εις τριπλούν), με επιμέλεια του αιτούντα. Στα ανωτέρω θα αποτυπώνεται υπό μορφή πολυγώνου ο αιτούμενος προς παραχώρηση χώρος έμπροσθεν της πρόσοψης της επιχείρησης, θα αναγράφεται το εμβαδόν αυτού και οι συντεταγμένες των κορυφών του πολυγώνου αυτού.
  • Εφόσον η αίτηση υποβάλλεται από εταιρεία θα πρέπει να υπογράφεται από το νόμιμο εκπρόσωπό της και η ιδιότητά του να προκύπτει από νόμιμο προσκομιζόμενο έγγραφο (π.χ. καταστατικό).

Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί εμπρόθεσμη αίτηση ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα παραχώρησης του χώρου σε τρίτους ενδιαφερόμενους με τη διαδικασία της δημοπρασίας.

Οι αιτήσεις με τα νόμιμα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 12 Απριλίου 2023  στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ληξουρίου (Ν. Μπελογιάννη αρ. 4, 1ος όροφος Ληξούρι), αρμόδια υπάλληλος κα Μαριάνθη Γιακουμάτου (τηλέφωνο 26710-92999 ) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Συνημμένο : αντίστοιχο υπόδειγμα αίτησης

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται