Στις 07/08 η συναυλία της Ένωσης Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ με τη Ρένα Μόρφη στο Ληξούρι

spot_img

Καλοκαιρινή φιλανθρωπική εκδήλωση στις 7 Αυγούστου με την Ρένα Μόρφη στο Ληξούρι Κεφαλονιάς. Στηρίζουμε τα Άτομα με Αναπηρία»

Στις 7 Αυγούστου 2023 στον Αύλειο χώρο του Α΄Δημοτικού σχολείου Ληξουρίου στις 9 το βράδυ πραγματοποιούμε την καθιερωμένη φιλανθρωπική πολιτιστική μας εκδήλωση και απευθύνουμε με περίσσεια αγάπη ανοιχτή πρόσκληση σ’ όλους σας.

Η εκδήλωση αυτή, εκτός από την οικονομική ενίσχυση του έργου του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» προσφέρει μεγάλη χαρά στους ωφελούμενους, επιβεβαίωση στους εργαζόμενους ότι κάνουν πολύ καλά την δύσκολη δουλειά τους, ευχαρίστηση στις οικογένειες των Α.μεΑ., αλλά και σ’ όλους όσους βρισκόμαστε εκεί διάχυτα συναισθήματα αγάπης, αλληλεγγύης και αποδοχής.

Οι ωφελούμενοι θα παρουσιάσουν πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Ατάκα και επί τόπου» και θα μας αποδείξουν ότι η καθημερινή τους εκπαίδευση στο ΚΔΗΦ και η ευχάριστη διαμονή τους στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης τους δίνει την δυνατότητα να θεωρούνται ενεργοί πολίτες και ίσοι με τους άλλους. Μέσα από τη θεατρική παράσταση που θα δείτε, νιώθουν ότι συμμετέχουν στο να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά και θα περιμένουν με ανυπομονησία το ζεστό μας χειροκρότημα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σ’ ότι αφορά την μουσική μας συναυλία πιστεύουμε ότι κάναμε μια καλή επιλογή και ελπίζουμε ότι η Ρένα Μόρφη με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄όλα αναδεικνύοντας το εύρος της φωνής της, θα μας καθηλώσει. Παρακολουθώντας το «Μουσικό κουτί» από την ΕΡΤ διαπιστώνουμε ότι έχει μοναδική ικανότητα να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής με δυναμισμό, μπρίο, ανεξάντλητο κέφι, αλλά και ευαισθησία.

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε όλοι μαζί όπως κάθε καλοκαίρι!

Η Πρόεδρος,                                                               Η Γενική Γραμματέας,              

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                     Σοφία Λασκούδη

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img