Μια υπέροχη εβδομάδα στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη Ληξουρίου (εικόνες)

spot_img

Μια υπέροχη εβδομάδα στη Βιβλιοθήκη μας!!

· Δευτέρα και Τρίτη 18 &19 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄και ΣΤ΄ τάξης του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου με την καθοδήγηση του κ. Γεράσιμου Γαλανού έμαθαν για τα Κεφαλονίτικα έθιμα του Δωδεκαημέρου.

· Τρίτη 19 Δεκεμβρίου είχαμε τη μεγάλη χαρά να επισκεφθούν τη Βιβλιοθήκη μας οι μαθητές και μαθήτριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Αργοστολίου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ).

· Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου οι αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, ωφελούμενοι της Ένωσης ΑμεΑ Υπερίων μας συγκίνησαν με την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους. H παρουσίαση του παραμυθιού της Χρυσής στην συγγραφή και της Κατερίνας στην εικονογράφηση μας συγκίνησε πολύ και μας έδωσε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να το θέλουμε πολύ!!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

· Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023, παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση «Το άνθος του γιαλού», ειδικά διασκευασμένη για παιδιά, που επιμελήθηκε ένα νέο παιδί της πόλης μας η Διονυσία Δημ. Παριώτη, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στη Διονυσία και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην παράσταση!!

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με αγάπη και υγεία!!!

Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img