Η Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 ήταν η δεύτερη ημέρα του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Οίνου στο Ληξούρι από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε συνεργασία με το Δήμο Ληξουρίου και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με καλεσμένο chef τον Δημήτρη Δομέτιο. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου.
Δείτε περισσότερα για την 1η Ημέρα του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου στο Ληξούρι
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής και ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σταύρος Τραυλός έδωσαν το παρόν στο φεστιβάλ, καθώς και άνοιξαν την εκδήλωση μαζί με την Ελένη Λουκέρη και βέβαια τον chef.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τον chef, ο οποίος χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα από τους παραγωγούς της Κεφαλονιάς εντυπωσίασε το κοινό με τρία υπέροχα πιάτα, τα υποία είχε τη δυνατότητα ο κόσμος να τα δοκιμάσει και να τα “κριτικάρει”.
Στο φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν ντόπιοι παραγωγοί της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης, που ασχολούνται κυρίως με προϊόντα ελαιολάδου, μέλι, κρασί, τυροκομικά και προϊόντα κρέατος, παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους στο κοινό. Πoλλοί από αυτούς είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην εξέδρα και να συνομιλήσουν και με το chef δοκιμάζοντας και ό,τι ετοίμαζε εκείνη τη στιγμή.
Λίγο πριν το φινάλε του φεστιβάλ ανέβηκε στην εξέδρα η Μαλού, η οποία “ταξίδεψε” μουσικά τον κόσμο με την υπέροχη φωνή της!
Οι ντόπιοι παραγωγοί την 2η ημέρα του 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου λίγο πριν την έναρξη της βραδιάς
2η ημέρα 3ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου στο Ληξούρι με τον chef Δημήτρη Δομέτιο
Η Συναυλία με τη Μαλού στο 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου
Μικρό Μέρος από τη συναυλία της Μαλού σε υψηλή ποιότητα
ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Περισσότερες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου.