Amnesia The Party: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Pali Ekei Music Festival στο Ληξούρι

spot_img

Ξεκίνησε σήμερα, η προπώληση των εισιτηρίων για το 1ο PALI EKEI MUSIC FESTIVAL που θα διεξαχθεί το διήμερο 17-18 Αυγούστου στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς. Δύο διαφορετικά events σε 2 ξεχωριστές τοποθεσίες. Το όνομά του “Pali Ekei” αναφέρεται στον τόπο της Παλικής που ανήκει η πόλη του Ληξουρίου. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την ομάδα του Amnesia The Party σε συνεργασία με τον Δήμο Ληξουρίου.

Πρώτη μέρα φεστιβάλ – 17 Αυγούστου: Το AMNESIA The Party κλείνει φέτος 15 χρόνια διεξαγωγής και το γιορτάζει με ένα διαφορετικό στυλ στον φάρο του Γερογόμπου μαζί με φίλους djs της ελληνικής και όχι μόνο σκηνής (Christos Fourkis, Ms.Lefki) που συμπληρώνουν το καθιερωμένο line up του (Mosfet , Steph.A. , S.Adilinis , G.Mailis , Destounis , Kovel , Pitt Kap , Demetra). 10 Djs – 12 ώρες μουσικής σε ένα ξεχωριστό μέρος με μαγικό ηλιοβασίλεμα.

Δεύτερη μέρα φεστιβάλ – 18 Αυγούστου: Ο Εισβολέας, η Ματούλα Ζαμάνη, οι Villagers of Ioannina City, οι Soup, dj sets από Amnesia + friends και άλλα πολλά έρχονται στο λιμάνι της πόλης και συγκεκριμένα στον βραχίονα του Ληξουρίου για μια μαγική βραδιά μέσα στην καρδιά του Αυγούστου.

Τα εισιτήρια για το AMNESIA The Party είναι limited σε αριθμό και είναι μόνο 600, κλείστε τα άμεσα ή επικοινωνήστε με το Amnesia team.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Δύο μέρες μουσικής παράνοιας μέσα στον Αύγουστο σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στο παρακάτω link:

Amnesia | The Day After Official Aftermovie 2022:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img