Βίντεο & εικόνες από τα εγκαίνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ στο Ληξούρι

spot_img

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 στις 12:00μμ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία της Ένωσης ΥΠΕΡΙΩΝ στο Ληξούρι σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό κλίμα και πολύ κόσμο και με μόνο εχθρό τον καυτό ήλιο και τη συνακόλουθη αφόρητη ζέστη. Η Στέγη θα στεγάσει συνολικά πέντε ενήλικα άτομα με αναπηρία και είναι η μοναδική στο νησί μας.

Το παρόν έδωσαν πρόσωπα της εκκλησίας, του πολιτικού κόσμου (τώρα και παλιότερα), το προσωπικό του ΚΔΗΦ Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ και της Στέγης, εκπαιδευτικοί, καθώς και μέλη και φίλοι της Ένωσης ΥΠΕΡΙΩΝ.

Συγκεκριμένα κάποιοι από τους παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Κεφαλονιάς κ. Δημήτριος, ο Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός και ο Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης και ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι, ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου Διονύσης Αραβαντινός, Δημήτρης Μαντζουράτος, Βασίλης Καππάτος, Βαγγέλης Βαλλιάνος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ Α.μεΑ. μας τραγούδησαν όμορφα κομμάτια με τη βοήθεια των μουσικών, και το προσωπικό προσέφερε γλυκά και αλμυρά εδέσματα για όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Στο τέλος της εκδήλωσης η Πρόεδρος της Ένωσης Σοφία Μαροπούλου τίμησε με τιμητικό βραβείο τον Πολιτικό Μηχανικό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης ΥΠΕΡΙΩΝ, Σταύρο Λυκούδη, για την πολύτιμη βοήθειά του στην επιτυχή υλοποίηση της Στέγης.

Την κορδέλα για τα εγκαίνια της Στέγης έκοψε ο Π. Καππάτος με τη βοήθεια της κ. Μαροπούλου και ενός εκ των πέντε ατόμων, που θα μένουν στη Στέγη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook ή απευθείας πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img