Με πλήθος κόσμου ο Ποδηλατικός Γύρος στο Ληξούρι για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στις 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε ποδηλατικός γύρος, που διοργάνωσε το Α’ Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με συνδιοργανωτή το Δήμο Ληξουρίου. Μια πολύ όμορφη ιδέα για μικρούς και μεγάλους και με καλό σκοπό!

Συμμετείχε πλήθος κόσμου και κυρίως μαθητές, γονείς, δάσκαλοι, αλλά και φίλοι του Α’ Δημοτικού Σχολείου με σκοπό την υποστήριξη του έργου του συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων, ενώ ταυτόχρονα πέρασαν το μήνυμα για χρήση στις μετακινήσεις μας φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς.

Με ποδηλάτες, πεζούς και ηλεκτρικά πατίνια η εκκίνηση έγινε από το παλαιό Α’ Δημοτικό Σχολείο, συνέχισαν από την Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου, ανέβηκαν την κεντρική λεωφόρο και έστριψαν κάτω προς το Γηροκομείο φτάνοντας ξανά στο Λιμάνι με τον τερματισμό να πραγματοποιείται στην Κεντρική Πλατεία.

Για την κάλυψη του ποδηλατικού γύρου με βίντεο και φωτογραφίες συμμετείχαμε και εμείς με ηλεκτρικό πατίνι και ζήσαμε μαζί με όλους τους συμμετέχοντες τη διαδρομή!

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Εκεί ακολουθήσε ομιλία από την κα. Ρεγγίνα Λουκέρη και την εκπρόσωπο του Κ.Ε.Φ.Ι. με μουσικά ακούσματα, που ηχογράφησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Θα ήταν πιο άνετο το πέρασμα των ποδηλατών, αν δεν υπήρχαν φυσικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις άκρες των δρόμων και αν είχαν κλείσει για το μισάωρο αυτό κάποιοι δρόμοι, καθώς υπήρχαν αμάξια, που ξαφνικά έβγαιναν μπροστά μας. Ευτυχώς με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των ίδιων των γονέων όλα κύλησαν ομαλά.

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ποδηλατικός Γύρος

ΒΙΝΤΕΟ: Ομιλία μετά τον Ποδηλατικό Γύρο

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο Facebook ή πατώντας απευθείας εδώ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img