Εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση από την Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης, την αρχαιότερη Φιλαρμονική Σχολή της Ελλάδας (εικόνες)

spot_img

Χθες βράδυ (Σάββατο 10/12/2022) στην εξαιρετική μουσικοθεατρική παράσταση που διοργάδωσε η αρχαιότερη Φιλαρμονική Σχολή της Ελλάδας, η δική μας Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης, διανύοντας τροχιά δύο σχεδόν αιώνων.

Σε ένα υψηλών αξιώσεων θέαμα και ακρόαμα απολαύσαμε δύο εξαιρετικούς σολίστ, την κα. Μαρία Θωμά και τον κ. Σταμάτη Λέκκα υπό την διεύθυνση του μαέστρου τους κ. Χαράλαμπο Μακρή.

Ένα τεράστιο μπράβο για την έμπνευση, τη δημιουργικότητα και την υπομονή τους να διδάσκουν και να καθοδηγούν πλήθος νέων, ώστε να ανακαλύπτουν μουσικά μονοπάτια, φέρνοντάς τους πιο κοντά στην τέχνη.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό λειτούργημα που θεμελιώνεται σε στέρεες βάσεις και συνεχίζεται απρόσκοπτα στις μέρες μας από το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του, διατηρώντας τη μουσική διαπαιδαγώγηση των νέων μας, συμβάλλοντας έτσι στην μουσική παιδεία και επιμόρφωση τους στη σχολή που υπηρέτησαν οι μεγαλύτεροι Κεφαλλονίτες Μουσουργοί

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δημιουργώντας Πολιτισμό και δικαίως απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκόμενους

Πραγματικά μας ενθουσίασαν όλους!

Παναγής Καππάτος

Πραγματικά μια αξέχαστη βραδιά. Συγχαρητήρια στους μουσικούς μας. Συγχαρητήρια στο μαέστρο μας ,Χαράλαμπο Μακρή!!!!

Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται