Έκπληκτα τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής Ληξουρίου με τα θεματικά πανό στο Ληξούρι – Τι μας είπαν

spot_img

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στα διάσημα πλέον παράξενα θεματικά υφασμάτινα πανό, που τοποθετήθηκαν στο Θέατρο Ληξουρίου και σε κτίριο στον Πεζόδρομο από το Δήμο Ληξουρίου πριν από περίπου 2 ημέρες. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά σήμερα με μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Ληξουρίου και μάθαμε τη θέση τους σχετικά με τα πανό. Μας επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε, ότι στην ουσία δεν ζήτησαν κάτι τέτοιο και ούτε είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Όπως διαπιστώσαμε όντως είχαν προτείνει στο Δήμο να προσθεθούν κάποια θέματα για να καλυφθούν ορισμένα σημεία. Όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενά του είχαν ζητήσει κάποιες αφίσες και αυτοκόλλητα για να καλύψουν τις βιτρίνες συγκεκριμένων εγκατελελειμμένων κτιρίων στον Πεζόδρομο Ληξουρίου, που έχουν κλείσει και δεν έχουν νοικιαστεί μέχρι σήμερα. Επίσης, είχαν ζητήσει για το Θέατρο Ληξουρίου διάτρητο μουσαμά. Μάλιστα είχαν στείλει μαζί με την πρότασή τους και εικόνες με παραδείγματα πόλεων εξωτερικού, που καλύπτουν καποιά κτίρια ή μαγαζιά.

Δυστυχώς αυτά που είχαν ζητήσει, δεν είχαν καμία μα καμία σχέση με το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα μας ανέφερε ότι δεν ζήτησαν ποτέ να καλυφθεί το πρώην κατάστημα “Παιδόραμα” από “πάνω μέχρι κάτω, τόσο που να μοιάζει με δώρο έτοιμο να δοθεί σε κάποιον”, όπως ακριβώς μας ανέφερε. Είχαν ζητήσει μόνο στις βιτρίνες και δεν ζήτησαν σε καμία περίπτωση να καλυφθούν από τον ουρανό μέχρι τη γη κάτω.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τις εικόνες τις βρήκαν επίσης ατυχείς, καθώς χωρίς τη χρήση κάποιου κειμένου ή χωρίς την ακριβή τοποθεσία/ονομασία δεν έχουν καμία χρησιμότητα για τους τουρίστες ή ακόμα και για τον ντόπιο. Ουδέποτε συμφώνησαν ή ρωτήθηκαν για το όποιο γραφιστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, μας ανέφερε ότι επισκέφτηκε τους χώρους με τα πανό για να τα δει από κοντά και παρατήρησε ότι είχαν φύγει από τη θέση τους.

Τέλος, αποκάλεσε το όλο εγχείρημα πολύ χειρότερο από το να μην είχαν καν ασχοληθεί οι υπεύθυνοι. Όχι μόνο για την τελική αισθητική των πανό και του αποτελέσματος για την πόλη του Ληξουρίου, αλλά και για τα όχι και τόσο κολακευτικά λόγια και σχόλια από τους κατοίκους στα κοινωνικά δίκτυα.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται