Στις 25.01 η 2η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ληξουρίου με 13 θέματα μέσω τηλεδιάσκεψης

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 2η τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄55), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν. 4682/2020(Α΄76) την 25η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00  προκειμένου να συζητηθούν  τα παρακάτω  θέματα:

1.«Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ» του Δήμου Ληξουρίου (αρ. 8/2020 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής).

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Μαρκέτος

2.«Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ» του Δήμου Ληξουρίου (αρ. 9/2020 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής).

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Μαρκέτος

3.Υποβολή αιτήματος προς τον ΟΑΕΔ για υπογραφή νέας σύμβασης χρησιδανείου για παραχώρηση κατά χρήση στον Δήμο Ληξουρίου των τεσσάρων (4) καταστημάτων που ευρίσκονται στον οικισμό ΛΗΞΟΥΡΙ ΙΙ.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

4.Αύξηση ωραρίου εργασίας προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων κατόπιν αιτήσεώς τους.

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Γαλανός

5.Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Ληξουρίου

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Γαλανός

6.Καθορισμός ανώτατου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων από όργανα των Ο.Τ.Α., που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας για το έτος 2021

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

7.Παράταση αδειών επισκευής σεισμοπλήκτων κτιρίων οι οποίες έχουν εκδοθεί πριν από το έτος 2017 και παράταση των επιδοτήσεων ενοικίου και συγκατοίκησης των εργατικών κατοικιών Ληξουρίου και των κατεδαφιστέων κατοικιών που επλήγησαν από το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου 2014 για χρονικό διάστημα έως την παράδοση των κατοικιών από την Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

8.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση της Επιτροπής έγκρισης αιτημάτων σχετικών με την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, για το έτος 2021.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

9.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων στην θαλάσσια περιοχή δικαιοδοσίας μας για το έτος 2021.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

10.Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ληξουρίου με τον αναπληρωτή του που θα συμμετέχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Κεφ/νιάς και Ιθάκης» «ΑΠΟΠΛΟΥΣ»

Εισηγητής: Α/Δήμαρχος κ. Ντιουάνι

11.Λήψη απόφασης για αγορά ακινήτου μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με σκοπό την κατασκευή – ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

12.Λήψη απόφασης για αγορά ακινήτου  ευρισκόμενου στην Αγία Θέκλη μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» με σκοπό την κατασκευή – ανέγερση Νηπιαγωγείου.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

13.Λήψη απόφασης επί αιτήματος εργαζομένων ΔΙΑ.ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ  ΚΑΜΙΝΑΡΗ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται