Ντροπή! Φόλες και πάλι στο Ληξούρι δίπλα σε σπίτια με παιδιά – Νεκρές τουλάχιστον 2 γάτες δίπλα δίπλα

spot_img

Πληροφορηθήκαμε ότι βρέθηκαν πριν μερικές ώρες 2 νεκρές γάτες με ένα μέτρο σχεδόν απόσταση η μία με την άλλη σε γειτονιά στο Ληξούρι (πίσω από την επιχείρηση με τα αλουμίνια του Τουμάση για όσους γνωρίζουν την περιοχή).

Δυστυχώς στην περιοχή εκεί χάνονται ή βρίσκονται πάρα πολλές φορές νεκρές γατούλες και ειδικά το τελευταίο έτος πληθαίνουν οι χαμένες γάτες χωρίς κανείς να βρίσκει πτώματα. Όσο το σώμα μίας γάτα δεν βρίσκεται, οι οικογένειες, που τις φροντίζουν καθημερινά, μετά τις ψάχνουν για μέρες ή και για μήνες μέχρι να το πάρουν απόφαση πως το πιθανότερο είναι να είναι νεκρές. Μάλιστα στη γειτονιά εκεί ζουν αρκετές οικογένειες και με ανήλικα παιδιά.

Είναι τρομερό! Είναι επικίνδυνο!

Και δε μιλάμε μόνο για αδέσποτες γάτες. Στην πλειοψηφία τους είναι γάτες που φροντίζονται από οικογένειες με τροφή, νερό, φαρμακευτική αγωγή και τον απαραίτητο εμβολιασμό. Κάποιες έχουν στειρωθεί με έξοδα οικογενειών και όχι δωρεάν από το Δήμο.

Οι γείνονες φυσικά δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, αλλά υποπτεύονται κάποιον ή κάποιους χωρίς στοιχεία.

Αμέσως κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία και το Δήμο Ληξουρίου. Συγκεκριμένα η αστυνομία ανέφερε ότι υπεύθυνος είναι ο Δήμος Ληξουρίου, μιας και πρόκειται για γάτες στην ουσία αδέσποτες χωρίς τσιπ. Έτσι, ξανακάλεσε τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Βολτέρα και βεβαίωσε ότι θα περνούσε κάποιος από το Δήμο για να παραλάβει τα άψυχα σώματα των γατιών, όπως και έγινε, αν και με λίγη καθυστέρηση.

Οι γείτονες της περιοχής πιστεύουν ότι και άλλες γάτες πιθανόν να είναι νεκρές, αν και τα σώματά τους δε φαίνονται λόγω της πυκνής βλάστησης, καθώς ήδη αγνοούνται άλλες τρεις γάτες.

Αίσχος και ντροπή να κυκλοφορούν ανάμεσά μας ΑΚΟΜΑ άτομα επικίνδυνα και κανείς να μην μπορεί να κάνει τίποτα!!! Ούτε αστυνομία ούτε Δήμος για την εύρεση του δράστη!!!

Κάθε τόσο ακούμε για φόλες και κυρίως στο Ληξούρι. Δε θα μας φαινόταν παράξενο, αν υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα, που πετάνε συνεχώς φόλες σε γειτονιές και δρόμους.

Είναι ντροπή σε μια πολιτισμένη κοινωνία να συμβαίνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.

Και ο εγκληματίας, αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος, να συνεχίζει κανονικά τη ζωή του… συνήθως γνωστός άγνωστος για την αστυνομία, την κοινωνία και το Δήμο.

Πληροφορίες: Ματίνα Σπυράτου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται