Μαρία Λαδά: “Η σύγχρονη Οδύσσεια… ενός Α.μεΑ.”

spot_img

16 Μαρτίου 2021

Πρίν κάποια χρόνια σαν σήμερα ,γεννήθηκε σε ένα πανέμορφο και ξακουστό χωριό της Επαρχίας Πάλλης,στα Καμιναράτα ,από δύο ξεχωριστούς γονείς,ένα κοριτσάκι.

Ένα κορίτσι, που έμελλε να γράψει την δική του προσωπική ιστορία .Μια ιστορία τόσο περίπλοκη,τόσο ενδιαφέρουσα, τόσο ξεχωριστή.Μια ιστορία ,η οποία δεν είναι εύκολο να γράψει κανένας άλλος, παρά μόνο το ίδιο αυτό κορίτσι .

Μια ιστορία, τόσο αληθινή, η οποία έχει αρχή και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και θα αργήσει να γραφτεί το τέλος αυτής , αφού κάθε μέρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Μια ιστορία ,βασισμένη στις προσωπικές της περιπέτειες,από παιδικής ηλικίας ,που όπως η ίδια τις χαρακτηρίζει ,σύγχρονους άθλους …… μιας σύγχρονης ηρωίδας..Μια ιστορία ,η οποία δεν μπορούσε να έχει κάποιον άλλο τίτλο ,από αυτόν που εδώ και αρκετές μέρες, σας είχε προαναγγείλει.

Η σύγχρονη Οδύσσεια … ενός Α.μεΑ. Ναι! το κορίτσι αυτό, έμελλε να είναι ,ένα κορίτσι ,τόσο διαφορετικό σε όλα του.Τοσο στο ύψος της,τόσο στο τρόπο βάδισης ,τόσο στο μυοσκελετικό της σύνολο αλλά και στο τρόπο αποδοχής και επιτυχούς αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων.Τώρα όμως είναι καιρός μετά την μικρή αυτή αναδρομή στο παρελθόν της ,να έρθουμε στο παρών και στο σήμερα.Και η μικρή αυτή ηρωίδα ,της αληθινής αυτής ιστορίας, όπως όλοι εσείς οι αναγνώστες, έχετε καταλάβει γιόρτασε και φέτος τα γενέθλια της.Δεν ήταν μόνη.

Εισασταν ,όλοι εσείς, εκεί κοντά μαζί της. Γιορτάσατε όλοι μαζί , έτσι διαδικτυακά, προσφέροντας ολοι από κάτι: λουλούδια , τούρτες, ευχές,μπουκεδες με φιλιά ,μα πάνω από ολα πολύ συγκίνηση .Δάκρυα χαράς, αισιοδοξίας, ευαισθησίας, ηθικής ικανοποίησης πλημμύρισαν τα ευαίσθητα και αστραφτερά βλέμματά της.Και τώρα ,η μικρή αυτή ηρωίδα,αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συναισθήματα της και τις θερμές ευχαριστίες της, προς όλους εσάς για τις ιδιαίτερες στιγμές που τις χαρίσατε…”Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς, που με τιμήσατε και συμμετείχατε στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου, η οποία έχει σχέση με το ξεκίνημα της ύπαρξης μου.Σας ευχαριστώ όλους μαζί και τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Κάθε μέρα εισπράττω την αγάπη σας ,τον σεβασμό σας,την αποδοχή σας, την εκτίμηση σας,κάτι που με γεμίζει με συναισθήματα αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας, ελπίδας, θετικών σκέψεων, που τόσο πολύ σημαντικά είναι ,προκειμένου να κερδίζουμε την ύπαρξη μας.

Σας αγαπώ όλους και σας ειμαι ευγνώμων.” Η Μαρία όλων σας..η ιστορία … συνεχίζεται….σε επόμενη ανάρτηση .,..και μπορούμε να την γράψουμε όλοι μαζί…Καλή αρχή.!!!

Μαρία Λαδά

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img