Η Κινηματογραφική Λέσχη Ληξουρίου, μετά από ενάμιση χρόνο αδράνειας, επιστρέφει…

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κινηματογραφική Λέσχη Ληξουρίου μετά από ενάμιση χρόνο αδράνειας, επιστρέφει. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα δεν επέτρεπαν την πραγματοποίηση τέτοιου είδους εκδηλώσεων και σεβόμενοι απόλυτα την υγεία και την προστασία όλων μας συμμορφωθήκαμε με την νέα τάξη πραγμάτων. Παρά όμως τις αντιξοότητες και την άτυχη αυτή συγκυρία στην οποία βρεθήκαμε αλλά και μετά τον περιορισμό των μέτρων και το άνοιγμα της αγοράς η προβολή ταινιών με την μορφή θερινού σινεμά αποτελεί γεγονός.

Έτσι, ο Α.Ο. Παλληξουριακός μαζί με την Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη και την στήριξη του Αυτοτελούς Πολιτιστικού Τμήματος του Δήμου Ληξουρίου διοργανώνουν την επανέναρξη της Κινηματογραφικής Λέσχης με μια σειρά ταινιών σε εξωτερικούς χώρους της Πόλης. Συγκεκριμένα, η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4/6 στον αύλειο χώρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Μουσείο Ληξουρίου) στις 21:00 η ώρα ενώ χώρο φιλοξενίας θα αποτελέσει και το κτήριο Βαλεντή, το παλιό Α’ Δημοτικό Σχολείο (ανατολική πλευρά) καθώς και ο χώρος της Βαλλιανείου Επαγγελματικής Σχολής (σημερινό Τ.Ε.Ι. Ληξουρίου).

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Πέμπτη ή Παρασκευή μέχρι και τον Αύγουστο. Θα προβληθούν ταινίες και ντοκιμαντέρ τα οποία εντάσσονται στο CineDoc Island Film Festival.

Κατά την διάρκεια των προβολών θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των καθισμάτων προς αποφυγήν συνωστισμού, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική όπως ακριβώς προβλέπεται για τις κινηματογραφικές προβολές σε υπαίθριους χώρους.

Κινηματογραφική Λέσχη Ληξουρίου

31.05.2021

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται