Η εκδήλωση βράβευσης στο Γενικό Λύκειο Ληξουρίου

spot_img

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Ληξούρι 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση Βράβευσης στο ΓΕΛ Ληξουρίου

Η Σχολική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου, δηλ. ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων-ουσών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές-τριες του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι  συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο του Σχολείου (ΠΡΟΚΑΤ – Παραλία) για τη βράβευση των τριών πρώτων μαθητών-τριών με βάση τη σειρά επιτυχίας τους κατά τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις 2021, καθώς και των υπολοίπων αποφοίτων .

 Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ληξουρίου, κ. Σπύρος Κατσιβέλης εκφώνησε την κύρια ομιλία τονίζοντας την αξία της επιβραβευτικής ενέργειας και της χορηγίας της οικογένειας Αλεξανδράτου, επισημαίνοντας επίσης τα προβλήματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας της προηγούμενης σχολικής χρονιάς καθώς και τον μελλοντικό προγραμματισμό για τον τρόπο λειτουργίας του Γενικού Λυκείου με την ελπίδα να έχουμε πολύ καλύτερες συνθήκες στην  επόμενη.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Δήμου Ληξουρίου, ο αντιδήμαρχος κ. Γεράσιμος Γαλανός, η πρώην Διευθύντρια του Σχολείου κ. Χριστίνα Τσαγγαράτου και ο αθλοθέτης κ. Γεώργιος Αλεξανδράτος.

Επί τη ευκαιρία επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε:

  • την οικογένεια του αειμνήστου Σπύρου Αλεξανδράτου και ιδιαιτέρως τον γιο του, Γιώργο για τη συμμετοχή και τη χορηγία σημαντικού χρηματικού βραβείου για 17η συνεχόμενη χρονιά, για τους/τις τρεις πρώτους-ες μαθητές-τριες του Σχολείου που πρώτευσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σύμφωνα με τον βαθμό πρόσβασης.
  • την κ. Μαραβέγια Όλγα και την αλυσίδα καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ που για πολλοστή φορά, προσέφερε αναμνηστικό δώρο σε όλους-ες τους/τις αποφοίτους του Σχολείου μας
  • τους μαθητές-τριες και τις οικογένειές τους για την παρουσία τους και τη δημιουργική συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης

          Ευχόμενοι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους/τις αποφοίτους μας διατυπώνουμε την προσδοκία και στην νέα σχολική χρονιά που ήδη άρχισε, να έχουμε ανάλογα επιτυχή αποτελέσματα.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

– Ο –

Δ/ΝΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται