H Ένωση Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ τίμησε σήμερα το πρωί τον Γιώργο Κράτσα (29.08.2021) στο Ληξούρι (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» πραγματοποίησε εκδήλωση αφιέρωμα στον Γιώργο Κράτσα, που είναι θερμός υποστηρικτής – χορηγός του έργου της Ένωσης.

Ο Γιώργος Κράτσας εργάζεται και μένει στην Αγγλία και από το 2020 είχε την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσει έναν «διάπλου», να κολυμπήσει δηλαδή από την Ιθάκη στην Κεφαλονιά, καλώντας με τον τρόπο αυτό χορηγούς να προβούν σε οικονομική ενίσχυση στην Ένωση, που θα βοηθηθεί για την Ίδρυση – Λειτουργία μιας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Ληξούρι.Λόγω Covid -19 δεν κατέστη δυνατόν να γίνει το καλοκαίρι του 2020 και θεωρεί ότι θα γίνει το φετινό καλοκαίρι , αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Όμως, ο ίδιος μέσω φιλανθρωπικών σωματείων στην Αγγλία κατάφερε να καταθέσει στο ταμείο της Ένωσης ένα σεβαστό ποσό. Παράλληλα, διατηρούσε με βιντεάκια – email κ.λ.π. μια πολύ καλή επικοινωνία με τους ωφελούμενους και το προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ.

Φωτογραφίες – Βίντεο: Ματίνα Σπυράτου

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Επιλεγμένες φωτογραφίες

ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img