Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε και τη φετινή παραδοσιακή φωτιά στο ΧΥΤΥ Παλωστής

spot_img

Για άλλη μια φορά παρακολουθούμε και τη φετινή παραδοσιακή φωτιά στο ΧΥΤΥ Παλωστής.

Πλέον έχει γίνει θεσμός και καλό θα είναι να συναποφασίσουν οι Δήμοι του νησιού μας μία σταθερή ημερομηνία διεξαγωγής της εν λόγω εκδήλωσης, προσελκύοντας τουρίστες και μαθητές για να μαθαίνουν τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας και ενισχύοντας τους οικονομικούς τους προϋπολογισμούς. Ένα μεγάλο μπράβο και για τη φετινή άρτια διοργάνωση στους συντελεστές αυτής της μεγάλης παράστασης. Τους αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια και ίσως λέγω, ίσως, θα έπρεπε να υπάρχει και μια επιβράβευση υλική και ηθική.

Επιβράβευση για τους ανθρώπους που δεν έχουν ΠΟΤΕ και ΚΑΜΙΑ ευθύνη για ότι συμβαίνει στους τομείς των ευθυνών τους, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς όταν μάλιστα οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή των σκουπιδιών π.χ. μένουν για μήνες απλήρωτοι. Επιβράβευση σε αυτούς που έχουν τα κότσια και τριγυρίζουν με το κεφάλι ψηλά ανάμεσα στους συμπολίτες τους, ειρωνεύονται, εμπαίζουν και απειλούν τους πολίτες της Κεφαλονιάς και δίχως ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας παραμένουν στις θέσεις τους με γνώμονα την αξιοπρέπεια της τσέπης τους.

Επιβράβευση και στους πολιτικούς προϊσταμένους τους, που άγνωστο για ποιο λόγο δε τους τραβάνε το αυτί αλλά ανέχονται και οι ίδιοι να μοιράζονται σιωπηρά το μερίδιο της  ευθύνης που τους αναλογεί.

Τέλος επιβράβευση σε όσους κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά απέναντι σε εγκληματικές ενέργειές;;; αμέλειες;;; και συντελούν σε μία οικολογική-περιβαλλοντική καταστροφή στο πανέμορφο νησί μας αλλά το κυριότερο παίζουν κυριολεκτικά με την υγεία των πολιτών αλλά και την οικονομική τους ευμάρεια σε μία εποχή υγειονομικά και οικονομικά πάρα πολύ δύσκολη, μακροχρόνια και κουραστική.

Περιμένουμε από τους Άρχοντες της Νήσου άμεσες και δυναμικές παρεμβάσεις, ώστε όχι απλά να μη ξανασυμβεί κάτι ανάλογο αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι!!!

Με εκτίμηση,

Γρηγορόπουλος Κυρ. Ανδρέας

Πρ. Δημ. Κοιν. Ληξουρίου  

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται