Αναστολή λειτουργίας & διακοπή  μαθημάτων ΕΠΑΛ Ληξουρίου από Τετάρτη έως και Παρασκευή 03.12

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Η

ΘΕΜΑ : «Αναστολή λειτουργίας και διακοπή  μαθημάτων ΕΠΑΛ Ληξουρίου».

Ο   Δήμαρχος  Ληξουρίου

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις των άρθρων 58, 59  και 94 παρ. 4, εδαφ. 27 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
  2. Την παρ. 1 του άρθρου 282 του Ν. 3852/2010
  3. Το γεγονός ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του ΕΠΑΛ Ληξουρίου και πρέπει να γίνει άμεσα και με ασφάλεια η μετακόμιση του σχολείου στο νέο κτίριο

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Την αναστολή λειτουργίας και τη διακοπή μαθημάτων του ΕΠΑΛ Ληξουρίου από την Τετάρτη 1-12-2021 έως και την Παρασκευή 3-12-2021 λόγω μετακόμισης του σχολείου στο νέο κτίριο στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής του και με γνώμονα την πλήρη ασφάλεια των μαθητών.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κεφαλληνίας και στο Δ/ντή της σχολικής μονάδας.

                                                                     Ο Δήμαρχος Ληξουρίου

                                                                                    Γεώργιος Κατσιβέλης

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img