ΒΙΝΤΕΟ: Έρημο το Ληξούρι (Πλατεία – Πεζόδρομος – Λιμάνι) – ΟΛΑ σχεδόν κλειστά (21-03-2020) λόγω Κορονοϊού

spot_img

Έρημο το Ληξούρι μετά την έξαρση του Κορονοϊού και το αναγκαστικό κλείσιμο των περισσότερων μαγαζιών από την Κυβέρνηση την Τετάρτη 18-03-2020 σε όλη την Ελλάδα.

Στο γρήγορο βίντεό μας θα δείτε το Λιμάνι, την Πλατεία Ληξουρίου, τον Πεζόδρομο, την Παιδική χαρά κοντά στο Α’ Δημοτικό Σχολείο και τα κλειστά καταστήματα. Το βίντεο γυρίστηκε το Σάββατο 21/03/2020 στις 12:00 το πρωί περίπου.

Όπως και οι Αργοστολιώτες έτσι και οι Ληξουριώτες, τόσο κάτοικοι όσο και επιχειρηματίες, υπάκουσαν στα μέτρα της Κυβέρνησης λόγω του Κορονοϊού και παραμένουν σπίτι τους με περιορισμένες και απαραίτητες μόνο μετακινήσεις.

Φυσικά δε έλειψαν και οι εξαιρέσεις, κυρίως νεαρών παιδιών, που είδαμε εντός του Λυκείου Ληξουρίου (δίπλα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο) να παίζουν μπάσκετ κανονικότατα. Δεν θα τα δείτε στο βίντεο, καθώς δε γράψαμε προς τη μεριά τους.

Το Ληξούρι πλέον είναι πολύ έρημο και σχεδόν χωρίς κίνηση πολιτών ή αυτοκινήτων. Μας έπιασε θλίψη… Όμως, γνωρίζουμε ότι μένοντας σπίτι προστατεύουμε εμάς, αλλά και τους υπολοίπους!!!

Με υπομονή θα τα ξεπεράσουμε όλα ακόμα και τώρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Υγεία πάνω από όλα! #Menoumespiti Μένουμε ασφαλείς!

Kefalonia Life

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται