Β. Ζαρκάδας: Συγχαρητήρια σε όσους μαθητές πέτυχαν εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

spot_img

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέα σας ζωής. Σήμερα ήρθε η ώρα να δείτε τους καρπούς των κόπων και των προσπαθειών που καταβάλατε για μεγάλο χρονικό διάστημα εσείς, οι οικογένειές σας αλλά και οι καθηγητές σας.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα των σημερινών προκλήσεων και των τρομερών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η μαθητική κοινότητα, ιδιαιτέρως του Ληξουρίου, καταφέρατε την εισαγωγή σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Κανείς σε αυτή τη κοινωνία δε πρέπει να περιμένει να γίνετε όλοι επιστήμονες, γιατροί, δικηγόροι καθηγητές κλπ.

Η κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους με ήθος, αρχές και κοινωνικές ευαισθησίες προς τους συνανθρώπους μας. Τους μαθητές που δε κατάφεραν να εισαχθούν στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, θέλω να τους προτρέψω να συνεχίσουν να προσπαθούν για το στόχο αυτό. Είστε νέοι και η μόρφωση είναι ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τη ζωή σας. Σας βοηθάει να έχετε κρίση και να μην “καταπίνετε” ότι σας σερβίρουν. Δεν είναι το πιο σημαντικό όμως εφόδιο.

Ο κάθε άνθρωπος έχει συγκεκριμένη προσωπικότητα αλλά και δεξιότητες που αν τα εκμεταλλευτεί κατάλληλα θα μπορέσει να βοηθήσει να γίνει η κοινωνία μας λίγο καλύτερη. Η ζωή είναι ένας αγώνας τον οποίο όλοι δίνουμε. Σημασία έχει ο άνθρωπος αλλά και ο συνάνθρωπος.

Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Καλή πρόοδο σε ότι και αν κάνετε.

Με εκτίμηση,
Ζαρκάδας Αχ. ΕυάγγελοςΠρ. Β/θμιας Σχ. Επιτροπής Δ. Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται