Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ στο Ληξούρι (εικόνες)

spot_img

Ληξούρι,  17 Νοεμβρίου 2020

Αρ. πρωτ.: 497

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις εγκαταστάσεις του ΥΠΕΡΙΩΝΑ»

 Σήμερα 17 Νοεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Κέντρο μας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να διενεργήσει μοριακά τεστ στους ωφελούμενους και στους εργαζόμενους, για καλύτερη προστασία και ασφάλεια όλης της δομής.

    Τα τεστ θα γίνονται κάθε εβδομάδα όσο η δομή παραμένει ανοιχτή και τα έξοδα της αγοράς τους έχει αναλάβει ο Δήμος Ληξουρίου και ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κατσιβέλη γι’ αυτό. Τα τρία άτομα που απαρτίζουν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ήταν εξαιρετικά συνεργάσιμα, ευαισθητοποιημένα και η στάση τους απέναντι στους ωφελούμενους κατά τη διάρκεια του τεστ μας συγκίνησε και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό.

    Επίσης, ευχαριστούμε όλη την ομάδα των εργαζομένων και ιδιαίτερα τη νοσηλεύτρια κα. Διονυσία Μεσσάρη που από το πρωί και με τη μέθοδο της προσομοίωσης προσπάθησε να βάλει στο κλίμα της όλης διαδικασίας ακόμα και τους πιο δύσκολους ωφελούμενους. 

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένο από τη διαδικασία αυτή, μιας και δεν αναστέλλεται επίσημα από την Υπουργό η λειτουργία της δομής και όπως αντιλαμβάνεστε σε όλους μας υπάρχει διάχυτη αγωνία και προβληματισμός για την ασφάλεια και τη σωστή υγεία των ωφελούμενων.

Αποστέλλουμε επίσης αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία – Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ. και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία –Ε.Σ.Α.μεΑ. προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Π. Αρκουμανέα.

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,        Η Γενική Γραμματέας,

             Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                    Μαρία Λαδά

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται