Καταγγελία για αγωγό ομβρίων στο ΓΕΛ Ληξουρίου (φωτογραφίες)

spot_img

Δύο φορές μέχρι σήμερα η Λαϊκή Συσπείρωση έχει κάνει σχετική ερώτηση στην Δημοτική αρχή για το πώς και πότε θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα της απόφραξης του αγωγού των ομβρίων που περνάει μέσα από το προαύλιο του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου.

Σήμερα, δύο μήνες περίπου μετά την από την αποξήλωση του αγωγού και την δημιουργία ενός βοηθητικού χαντακιού μέσα από το προαύλιο του ΓΕΛ Ληξουρίου ,προκειμένου να διευθετηθεί επειγόντως η ροή των όμβριων, η κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη για την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών . Επίσης, σοβαρός είναι ο κίνδυνος και για τα διερχόμενα οχήματα πό το σημείο αυτό.

Η διαφορά είναι ότι τα νερά (όμβρια και ενδεχομένως και αποχέτευσης), έχουν βαλτώσει μετά το βάλτωμα της Δημοτικής αρχής που παραπέμπει το πρόβλημα στην ΔΕΥΑΚ και αυτή με την σειρά της στην Δημοτική αρχή. Η συμβίωση των μαθητών με τα λύματα, η ανυπόφορη δυσοσμία μέσα στο σχολικό χώρο και ο κίνδυνος να υπάρξει ατύχημα μέσα αλλά και έξω από το χώρο του σχολείου αφού δεν έχει σηματοδοτηθεί το επικίνδυνο χαντάκι, δεν φαίνεται να αποτελούν προτεραιότητες για την Δημοτική Αρχή.

Επειδή και τρίτη ερώτηση προς τον κ.Δήμαρχο δεν θα είχε ιδιαίτερα αποτελέσματα όπως δείχνει η προηγούμενη εμπειρία, καλούμε όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς (Διεύθυνση Υγιεινής, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κλπ),αλλά και το λαό της Παλικής τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να πάρουν τις ανάλογες πρωτοβουλίες πριν έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις στην ασφάλεια και την υγεία των μαθητών. Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή για την προκλητική αδιαφορία και ολιγωρία της.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε είναι αποκαλυπτικές.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img