Η αρχαιολογική υπηρεσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου με την επίβλεψη του Βασίλη Ρουχωτά

spot_img

Αγαπητοί συγχωριανοι εχθές έγινε μια αναγκαία επέμβαση στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, με την επίβλεψη του μηχανικού Βασίλη Ρουχωτα, παρουσία του ιερέα της ενορίας μας, του επιτρόπου Γιάννη Αλιβιζατου και της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Ήταν αναγκαίες επεμβάσεις, κατόπιν απαιτήσεως της αρχαιολογίας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μελέτη, που χρειάζεται το Τ. Α. Σ, για να προχωρήσει στη έκδοση κοστολογίου του έργου για την επισκευή του ναού μας στο σύνολό του.

Σίγουρα το χρηματικό ποσό, που θα εγκριθεί από το Τ. Α. Σ., δε θα καλύπτει το κοστολογιο της μελέτης του μηχανικού. Εκεί θα χρειαστεί η δική μας βοήθεια και η συνδρομή αρμοδίων φορέων, με τους οποίους είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, για να ολοκληρώσουμε το έργο.

Η κοινότητα και το εκκλησιαστικο συμβούλιο του ναού μας ενεργεί, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι γραφειοκρατικες απαιτήσεις και να προχωρήσουμε στην επισκευή της εκκλησίας και του καμπαναριου. Ελπίζουμε στην ταχεία ολοκλήρωση των εγγράφων και στο γρήγορο ξεκίνημα των εργασιών, για να δούμε την εκκλησία μας, όπως θα έπρεπε να είναι, προς τιμή των προγόνων μας και των ανθρώπων που έχουν σταθεί κοντά στην εκκλησία μας.

Ταυτόχρονα έγινε ανάθεση του έργου για την επισκευή του Αγίου Γεωργίου(περιμένουμε την έγκριση της Μητρόπολης), την οποία θα αναλάβει ο μηχανικός Ευάγγελος Βαλλιανος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη για το χωριό μας, μπορεί να υπέρ νικήσει οποιοδήποτε εμπόδιο, και να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κοινότητα Ριφιου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται