Ευχαριστήριο Βαγγέλη Λουκέρη προς γιατρούς & νοσηλευτικό προσωπικό

spot_img

Μετά από ένα σοβαρότατο επεισόδιο υγείας  και ευρισκόμενος σε στάδιο ανάρρωσης εκτός νοσοκομείου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμότατα συνολικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου όσο και του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την άμεση, ανθρώπινη ουσιαστική και  αποτελεσματική  φροντίδα με την οποία αντιμετώπισαν το πρόβλημα μου.

Θα ήταν παράλειψή μου επίσης να μην ευχαριστήσω  τον ιδιώτη γιατρό καρδιολόγο κ. Κώστα Λουκέρη ο οποίος βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και μέχρι την μεταφορά μου στο Αργοστόλι .

Είναι προφανές ότι σε τέτοιες τόσο δύσκολες ώρες ο καθένας μας βρίσκεται πολύ κοντά στον Δημιουργό με μόνη βοήθεια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του δημοσίου συστήματος υγείας.

Υπό αυτές τις συνθήκες σε τέτοιες περιπτώσεις το μοναδικό θέμα που απασχολεί κάθε ασθενή και τους οικείους του είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος του και μόνο και φυσικά το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μου.

Θέλω λοιπόν να πω σε όλους ότι κάθε κρίση, σχόλιο, άποψη, θετική ή αρνητική που διατυπώθηκε με αφορμή  το πρόβλημα της υγείας μου, η οποία σημειωτέον δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως,  φυσικά και δεν εκπορεύεται από εμέ αλλά θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής αν όλη αυτή η ιστορία αποτελέσει κίνητρο για την βελτίωση και στελέχωση της υποδομής των Νοσοκομείων μας που αποτελούν το τελευταίο μας καταφύγιο για περίθαλψη και φροντίδα.

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά μου καθώς επίσης σε όλους τους δικούς μου αγαπημένους και συνεργάτες μου και ανταποδίδω την αγάπη μου.

Ληξούρι, 24/06/2020

Λουκέρης Ευάγγελος

Τέως πρ Ν.Ο.Δ.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται