Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας από το Δήμο Ληξουρίου

spot_img

Στο Δήμο Διρφύων και Μεσσαπίων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου κ. Μαρκέτος Δημήτρης προκειμένου να παραδώσει το φορτίο με τα εμφιαλωμένα νερά που ο Δήμος Ληξουρίου έστειλε ως ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας μετά την ομόφωνη απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Τα εμφιαλωμένα νερά παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Διρφύων και Μεσσαπίων κύριο Ψαθά Γεώργιο , ενώ παρόν στην παραλαβή ήταν τόσο η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Διρφύων και Μεσσαπίων κυρία Μυταλά – Τζεράνη Ευαγγελία όσο και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κύριος Καλαβρής Μιχαήλ.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρκέτος ο οποίος επισκέφθηκε με το Δήμαρχο τις πληγείσες περιοχές διαπίστωσε το μέγεθος των καταστροφών και μετέφερε στους ανθρώπους του Δήμου Διρφύων και Μεσσαπίων την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Ο Δήμαρχος κ. Ψαθάς με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δήμο μας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που κατέθεσαν για εμφιαλωμένο νερό και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση. 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται