Άκης Τσελέντης προς Δήμο Ληξουρίου: “Αέρας κοπανιστός αξίας 800,000€”

spot_img

ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ΑΞΙΑΣ 800,000€

Όπως έχω ξαναπεί στη Κεφαλλονιά έχω βάλει ένα τεράστιο αριθμό σεισμογράφων τόσο πάνω στο νησί όσο και σε γειτονικές περιοχές.

Αυτό το έκανα στα πλαίσια της παρακολούθησης τυχόν μικροσεισμικής δράσης που θα σχετίζεται με την παραγωγή υδρογονανθράκων.

Παράλληλα κάνω ενέργειες για να κάνουμε ένα πρότυπο ερευνητικό κέντρο στο Ληξούρι όπου θα εκμεταλλευόμαστε το φυσικό σεισμολογικό εργαστήρι που είναι η Κεφαλλονια λόγω της τεράστιας σεισμικότητας που έχει και της θέσης της στο σεισμό τεκτονικό γίγνεσθαι της Ελλάδας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η Κεφαλλονιά είναι από τα λίγα μέρη του κόσμου που έχουμε ταυτόχρονα σύγκρουση καταβύθιση και οριζόντια κίνηση τεκτονικών πλακών.

Με το κέντρο αυτό στόχος μου είναι να έρχονται ερευνητικές ομάδες από το εξωτερικό μεταπτυχιακοί φοιτητές όπου θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα και να αναπτύσσονται σύγχρονα εργαλεία για την ελαχιστοποίηση του σεισμικού κινδύνου.

Ότι κάνω για το νησί το χρηματοδοτώ από προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης και ΠΟΤΕ δε ζήτησα καμιά χρηματοδότηση από κανένα Δήμο.

Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση όταν μετά από τους σεισμούς που προκάλεσαν τόςες ζημιές στο Ληξούρι κάποιοι δήθεν καθηγητές σεισμολόγοι μηχανικοί γύρναγαν και μοίραζαν κάρτες των τεχνικών τους γραφείων….

Βλέπετε κάτι συγκεκριμένο αερολογίες και φρουφρού και αρώματα είναι. Και όμως είναι 800.000€!!!

1ή ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ;;;;
2ή ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ;;;;;
3ή ΔΡΑΣΕΙΣ ΈΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΎΠΗΡΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ;;;

Θα περίμενα να είχα ενημερωθεί από τον κύριο δήμαρχο για αυτή την πρόταση, (έστω και αν ήταν του 2017 όπως λέει και τώρα «ξαναζεστάθηκε»)τουναντίον προσπαθούσα χθες όλη μέρα να επικοινωνήσω μαζί του και κατέστη αδύνατο παρά τα μηνύματα που του έστειλα. Έπρεπε να του στείλω ένα «διαφορετικού τύπου» μήνυμα για να τρέξει να μου απαντήσει, φυσικα με SMS…
Σε ανταλλαγή μηνυμάτων
επιβεβαίωσα πολλά πράγματα που δεν είναι της παρούσης.

Θα μου πείτε με ποιο δικαίωμα τα γράφω αυτά, Τα γράφω
1. με το δικαίωμα του Κεφαλονίτη
2. του ανθρώπου που εχει ματώσει για την αντισεισμική θωράκιση του νησιού
3. και του ανθρώπου που αγωνίζεται τόσα χρόνια τώρα να κάνει μοναδικές για την Κεφαλλονιά υποδομές και επειδή εξοργίζεται να τον αγνοούν αντί να τον βοηθούν. Βέβαια εγώ δε ζητώ Παχυλά ποσά ούτε παρέχω αέρα κοπανιστό (μηδενικού κόστους)

Αυτή η πρόταση είναι γενική και φρουφρού και αρώματα και φυσικά δε στοιχίζει ούτε το 1/8 του παραπάνω ποσού!!! Αν περάσει να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ την υλοποίηση της βήμα προς βήμα να δω που πάνε τα λεφτά και τι αποτελέσματα έχουμε.

Να είστε σίγουρος κύριε δήμαρχε ότι θά ακολουθώ κι εσάς και αυτούς που θα την αναθέσετε σαν πιστό σκυλί από πίσω και φυσικά θα δημοσιοποιώ αν παραλαμβάνει ο Δήμος αέρα κοπανιστό.

Άκης Τσελέντης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img