Για το Μαντζαβινάτειο τη Δευτέρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κλείσιμο σχολείων & υπηρεσιών του Δήμου Ληξουριού

spot_img

Μετά τη χτεσινή ξαφνική μη προσέλευση των τριών γιατρών από τη Σάμη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο (διαβάστε περισσότερα εδώ), τη Δευτέρα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κλείσιμο σχολείων & υπηρεσιών του Δήμου Ληξουριού.

Στο Facebook ο Δήμαρχος Ληξουρίου και οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρουν τα παρακάτω:

“Η διαπιστωμένη από καιρό φθίνουσα πορεία του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου κορυφώθηκε σήμερα με την αδυναμία πραγματοποίησης εφημερίων.

Με αυτά τα δεδομένα, σε σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή του Διοικητή του Νοσοκομείου Ληξουρίου,του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας,το Δήμαρχο,τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου αποφασίστηκε να προχωρήσουμε στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με βάση την ειλημμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου ως ακολούθως:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

1) Κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου τη Δευτέρα 9/12.

2) Κλείσιμο των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της Παλικής.

3) Διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία Ληξουρίου τη Δευτέρα 9/12 ώρα 11:00 και στη συνέχεια πορεία προς την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι.

4)Καλούμε όλους τους πολίτες,τους Προέδρους και κατοίκους των Κοινοτήτων ,τους τοπικούς φορείς και συλλόγους (συνδικαλιστικούς,πολιτιστικούς,αθλητικούς,συλλόγους γονέων,εργατικά σωματεία,εμπορικούς συλλόγους,το σύλλογο φοιτητών ΤΗΜΟ,15μελή συμβούλια μαθητών κτλ) να στηρίξουν τον αγώνα του Δήμου μας με κάθε τρόπο και κυρίως με τη φυσική τους παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους.

Όλοι μαζί , μια γροθιά , διατρανώνουμε τη βούλησή μας το Νοσοκομείο μας να μείνει ζωντανό και δεν θα εγκαταλείψουμε τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.”

Ο Δήμαρχος
Κατσιβέλης Γεώργιος

Οι επικεφαλής των παρατάξεων
Αραβαντινός Διονύσης
Ρουχωτάς Βασίλης
Μαντζουράτος Δημήτρης

Ο Πρόεδρος της Δ.Κ Ληξουρίου
Γρηγορόπουλος Ανδρέας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img