Παραμύθι, Χορός & Δώρα από τον Άγιο Βασίλη στο Ληξούρι (Βίντεο+Εικόνες)

Το Σάββατο 28/12/2019 το απόγευμα στις 19:00 πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου.

Στο πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί διαφορετική εκδήλωση από την “ARTBOX”, αλλά λόγω σοβαρού προβλήματος, τελικά έγιναν αλλαγές την τελευταία στιγμή.

Έτσι, τελικά το Σάββατο στις 19:00 με τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου, κ. Γεράσιμο Γαλανό, ξεκίνησε η εκδήλωση. Στην αρχή προσκάλεσε όλα τα παιδιά με τους γονείς τους να κατέβουν και να ξεκινήσουν χορό με μουσική χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Αφού κατέβηκαν οι περισσότεροι και χόρεψαν, κάθισαν κάτω και η κα. Λουίζα Περάτη ξεκίνησε την ανάγνωση ενός χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Δυστυχώς παρόλο που ο κ. Γαλανός προσπάθησε να ηρεμήσει τον κόσμο, προς το τέλος υπήρχε τρομερή ανησυχία και φασαρία από γονείς και παιδιά, που έτρεχαν “πάνω κάτω”, καθιστώντας την ανάγνωση σχεδόν αδύνατη.

Στο τέλος, έφτασε η στιγμή που όλα τα παιδιά περίμεναν! Τον Άγιο Βασίλη για να μοιράσει δώρα του και να φωτογραφηθούν μαζί του. Τα παιδιά έσπρωχναν το ένα το άλλο για να προλάβουν το δώρο τους! Μας είπαν ότι μέσα στο χαμό εκείνη τη στιγμή 2-3 παιδιά δεν κατάφεραν να πάρουν δώρο. Αλλά ήταν φυσικό. Κάποια παιδιά πήραν 2 δώρα, αφού πήγαν ΔΥΟ φορές!!!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σημειώθηκε και ένα ατύχημα. Κάποιος από το πλήθος, που παρακολουθούσε, χτύπησε και ο μόνος ιατρός, που ήταν εκεί, ήταν ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο οποίος πήγε αμέσως στο συμβάν. Ελπίζουμε να μην ήταν κάτι σοβαρό!

Όπως και να έχει, τα περισσότερα παιδιά πέρασαν όμορφα, μιας και είχαν τη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν!!!

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται