Στο Αργοστόλι κόσμος από το Ληξούρι για να διαμαρτυρηθεί για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο

spot_img

Σήμερα Δευτέρα 09/12/2019 το πρωί στις 12:30 πλήθος κόσμου από το Ληξούρι κατευθύνθηκε έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι προκειμένου να συμμετάσχει στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα είχε γεμίσει η κεντρική πλατεία Ληξουρίου με κόσμο που βρέθηκε εκεί για να διαμαρτυρηθεί. Περισσότερα με φωτογραφίες εδώ

ΒΙΝΤΕΟ από την πορεία μέχρι την Περιφερειακή Ενότητα:

Φτάνοντας ξεκίνησαν πάλι με σύντομες ομιλίες (περίπου ίδιες με αυτές στο Ληξούρι – περισσότερα εδώ). Συγκεκριμένα μίλησαν: ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, ο κ. Διονύσης Αραβαντινός, ο κ. Δημήτρης Μαντζουράτος, ο κ. Σωτήρης Κουρής, Περιφερειακός Σύμβουλος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Κουρής, ο κ. Γαλιατσάτος και ο κ. Μιχαλάτος υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν από τη μεριά τους, έτσι ώστε να προσληφθούν άμεσα γιατροί και να λυθεί η κατάσταση, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις ομιλίες ανέβηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας για να μιλήσουν σε μία μεγάλη συνάντηση με όλους να συμμετέχουν σε αυτή. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι ουσιαστικά είπαν τα ίδια με τις ομιλίες τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται