ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει με αυτή τη Δημοτική Αρχή Αργοστολίου

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα δυστυχώς  δεν υπάρχει με αυτή τη δημοτική αρχή. 

Ήδη εδώ και είκοσι μέρες άνοιξαν τα σχολεία, αλλά δεν άνοιξαν όλα τα κυλικεία, όπως στο Γ Δημοτικό σχολείο Αργοστολίου. 

Είναι κλειστό, γιατί  δεν διενεργήθηκε, το καλοκαίρι ως έπρεπε, ο σχετικός διαγωνισμός, όπως συμβαίνει όταν λήγουν οι συμβάσεις τους.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αποτέλεσμα, στο εν λόγω Δημοτικό Σχολείο οι γονείς να φροντίζουν για τις προμήθειες των μικρών μαθητών σε  νερό, χυμούς και φρούτα, αντί ο Δήμος.

Τι φταίει που δεν γίνονται στην ώρα τους οι διαγωνισμοί; Τόσο δύσκολο είναι για τη δημοτική αρχή; 

Γιατί πρέπει  την  ανεπάρκεια του κ. Μιχαλάτου και της παρέας του,  να πληρώνουν οι μικροί μαθητές και οι γονείς στο Γ Δημοτικό Σχολείο;

Εκ του Γραφείου Τύπου ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img