Το Σάββατο 13/04 & την Κυριακή 14/04 διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Κεφαλονιά

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ Περιοχή Κεφαλονιάς εκτελεί εργασίες ανακαίνισης των δικτυών της που ηλεκτροδοτούν την Πόλη του Αργοστολίου.

Στόχος των εργασιών μας είναι η βελτίωση της παρεχομένης ενέργειας και η μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεών μας.

Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες μας, το Σάββατο 13/04/2024 και την Κυριακή 14/04/2024,

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα
  • Θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης η διάρκεια των οποίων δεν θα υπερβαίνει την 1 ώρα στις 07:00 το πρωί και τις μεσημβρινές ώρες ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών μας στις περιοχές της Πόλεως Αργοστολίου από το ύψος του Ορφανοτροφείου έως και την περιοχή του Αρχάγγελου, δεν συμπεριλαμβάνεται η οδός Χαροκόπου,
  • Επιπρόσθετα των ανωτέρω την Κυριακή 14/04/2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης από ώρα   07:00  έως  14:00  στην ευρύτερη περιοχή της Πλάκας Πόλεως Αργοστολίου που περικλείεται μεταξύ των οδών Ι. Μεταξά – Ι. Μομφεράτου – Ριζοσπαστών – Ισραήλ.

Η επανατροφοδότηση θα γίνεται χωρίς προειδοποίηση γιαυτό όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί εκ των προτέρων για την κατανόηση παραμένοντας στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα: 26710 25851, 26710 29286 εσωτ. 124, 125, 126.                                                        

        Αλεξάνδρα Γ. Γασπαρινάτου

        Διευθύντρια

        Περιοχής Κεφαλονιάς

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img