Συνάντηση εργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο Αργοστόλι (εικόνες)

spot_img

Συνάντηση εργασίας για θέματα Πολιτικής  Προστασίας

Χθες Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024  και στα πλαίσια της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία παρουσία του Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης Παναγή Καππάτου, του Αντιδημάρχου Διονύσιου Κωνσταντάτου, της Αντιδημάρχου Κρυσταλίας Μιχαλάτου, του Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μίλτο Καραγεωργιάδη, της Διευθύντριας Δασών Άννα Λύτρα, υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου και προέδρων  κοινοτήτων του Δήμου Αργοστολίου.

Ειδικότερα παρουσιάστηκε το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ», οι αρμοδιότητες των προέδρων δημοτικών κοινοτήτων κατά την αντιπυρική περίοδο, η εγκύκλιος της πυροπροστασίας καθώς και η πυροσβεστική διάταξη 20/2024 «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, σε εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περιοχών, καθώς και σε εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Αντιδήμαρχος

Διονύσιος Κωνσταντάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img