Ολοκλήρωση 2ης Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων  Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας στο Αργοστόλι (εικόνες)

spot_img

Ολοκλήρωση 2ης Γενικής Συνέλευσης Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων  Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με τη απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο  του Επιμελητηρίου, Σταύρου Σπαθή.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε το τριήμερο εργασιών της δεύτερης Γεν. Συνέλευσης του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων  Πελοποννήσου – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων – Δυτικής Ελλάδας, στο Αργοστόλι, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης.

Στις διεργασίες του Συλλόγου, το Δ.Σ. είχε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσει δια ζώσης και διαδικτυακά συναδέλφους μέλη του από όλα τα Επιμελητήρια και τον Πρόεδρο της ΟΣΥΕ κο Μιχάλη Γιάγκα.

Τα πεπραγμένα του τριήμερου εργασιών της δεύτερης Γεν. Συνέλευσης του Συλλόγου  στο Αργοστόλι έχουν συνοπτικά ως εξής :

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Την Παρασκευή 24.05 πραγματοποιήθηκε Διευρυμένη Συνεδρίαση Δ.Σ. όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις και η τρέχουσα κατάσταση του Συλλόγου καθώς και λοιπά τρέχοντα θέματα. Επίσης έγινε επισκόπηση των θεμάτων συζήτησης της ΓΣ, επισκόπηση και οριστικοποίηση Θεματικής των Τραπεζιών Εργασίας βάση θεμάτων συζήτησης που υποβλήθηκαν από τους συναδέλφους.

Το Σάββατο 25.05 πραγματοποιήθηκε η ΓΣ του Συλλόγου στην οποία απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κος Σταύρος Σπαθής, ο Γενικός Γραμματέας,  Χρήστος Καμπανός, ο Διοικητικός Προϊστάμενος κος Νεκτάριος Βαβάσης και ο Πρόεδρος της ΟΣΥΕ κος Μιχάλης Γιάγκας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης κος Σταύρος Σπαθής καλωσόρισε τους συνέδρους στο όμορφο νησί τους και στην έδρα του Επιμελητηρίου, ευχαρίστησε το ΔΣ του Συλλόγου για την αγαστή συνεργασία και τις κοινές δράσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί και τόνισε την στήριξή του και του Επιμελητηρίου του, στις προσπάθειες των συνεργατών επιμελητηριακών υπαλλήλων, επισημαίνοντας ότι δεν νοείτε Επιμελητήριο χωρίς στενή κι αγαστή συνεργασία Διοικήσεων και Υπαλλήλων. Στον κο Σπαθή απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το ΔΣ του Συλλόγου για την πολυετή προσφορά του στον Επιμελητηριακό Θεσμό. Την πλακέτα παρέδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Πέτρος Ζουμπούλης και η Γενική Γραμματέας, Ευγενία Καμπιώτη.

Κατά την συζήτηση των θεμάτων Η.Δ. αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις και οι μεγάλες αλλαγές που αυτές επιφέρουν στην επιμελητηριακή καθημερινότητα, όπως η ένταξη αγροτών στα μητρώα των Επιμελητηρίων, η νέα στοχοθεσία κι αξιολόγηση, τα οργανογράμματα των επιμελητηρίων, η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης των επιμελητηρίων με προσωπικό και οι επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Την Κυριακή 26.05 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΓΣ με την συνοπτική αναφορά των σημαντικών σημείων συζήτησης στην ΓΣ και στα Τραπέζια Εργασίας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img