Καταγγελία πολίτη: Η περιοχή Θηραμόνα, Μαυράτα & τα γύρω χωριά έχουν γεμίσει με 100αδες ανεξέλεχτα άλογα εδώ και 4 χρόνια

Αγαπητοι υπευθυνοι (προσ Δημο-Περιφέρεια)

Εδω και 4 (ναι περασε αλλος ενας χρονος εγκληματικης αδιαφορίας για τα ατυχα αυτα ζωα) χρονια η περιοχη Θηραμονα, Μαυρατα και γυρω χωριά, εχουν πλεον γεμισει με 100αδες! ανεξελεχτα αλογα.
Η κατασταση ειναι απελπιστική και πλεον ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ.

Ειναι – και ειστε υπέυθυνοι- κίνδυνος για την δημόσια υγεία και ασφάλεια μας.
Εχουν καταστρεψει ολες τις καλλιέργιες, τα σπιτια μας εχουν γεμισει σκουλίκια απο τις ακαθαρσίες, εχουν γκρεμισει μάντρες και κάγκελα.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
Οταν υπαρξει το πρωτο ατυχημα, θα ειναι ως συνηθως αργα.
Ποιος ειναι υπευθυνος να γινει κατι?
Θα γινει κατι?

Ενημερωστε τον κόσμο για ποιον σχεδιασμό εχετε κάνει για την απομακρυνη των ζώων,
Ευχαριστώ…

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img