Ακόμη μια νέα προκήρυξη μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

spot_img

Ακόμη μια νέα προκήρυξη μόνιμου προσωπικού στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

4 νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ανακοινώθηκαν με την προκήρυξη 2Κ/2024 που εκδόθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου.

Οι καλά συντονισμένες προσπάθειες με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας σε συνδυασμό με τις ενέργειες της Διοίκησης 6ης Υ.ΠΕ αλλά και της Διοίκησης του Γ.Ν Κεφαλονιάς, εξασφαλίζουν το δικαίωμα στους συμπολίτες μας να απολαμβάνουν το υψηλότερο εφικτό επίπεδο περίθαλψης, καλύπτοντας έμπρακτα τις βασικές ανάγκες υγείας των κατοίκων των νησιών μας, αλλά και των επισκεπτών τους.

Το νοσοκομείο Αργοστολίου ενισχύεται για ακόμη μια φορά τους τελευταίους 4 μήνες. Από τον Δεκέμβριου του 2023 έως σήμερα, είναι η τέταρτη κατά σειρά προκήρυξη μόνιμου προσωπικού στις δομές υγείας των νησιών μας. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Για το Γ.Ν Κεφαλονιάς προκηρύσσονται οι παρακάτω θέσεις:

1 ΤΕ Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ειδ. Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων

1 ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών ειδ. Ραδιολογίας-Ακτινολογίας

1 ΤΕ Μαιευτικής

1 ΤΕ Νοσηλευτικής

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμέτοχης αρχίζει στις 9 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 24 Mαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή́ και ώρα 14:00.

Ως Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης συνεχίζω να παρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας.

Η ενίσχυση του προσωπικού του ΕΣΥ στο τόπο μας αποτελεί προτεραιότητα μου και γι’ αυτό καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια με νέες προλήψεις και θέσπιση κινήτρων.

Εξάλλου η δέσμευση μου προς τους πολίτες της Κεφαλονιάς και της ΙΘάκης για την βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του Νομού μας παραμένει βασική μου προτεραιότητα.

Συνεχίζουμε μαζί με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου Αργοστολίου τόσο κτιριακά και μηχανολογικά όσο και ως προς την ενίσχυση του προσωπικού του με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img