Στις 12/08 εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τους σεισμούς 1953 από το Κοργιαλένειο Μουσείο – Θα τιμηθεί ο Αμερικανός ναύτης Ralph Quinn

spot_img

Το Κοργιαλένειο Μουσείο, σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου, οργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τους σεισμούς 1953, κατά την οποία θα τιμηθεί ο Αμερικανός ναύτης κ. Ralph Quinn.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα , το Σάββατο 12 Αυγούστου, ώρα 20.30.

Συμπαρουσίαση: Δώρα Μαρκάτου – Θεοτοκούλα Μουλίνου (ελληνικά και αγγλικά).

Ευγενική συμμετοχή: Γυναικεία Χορωδία του Συλλόγου «Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου» υπό τη διεύθυνση της Αλεξίας Μαρτσέλου`  το χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης «Ιόνιος Πνοή».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο κ.RalphQuinn υπηρετούσε στο πλοίο USSRolletteΑΚΑ 99 του Στ΄ Στόλου ως υπεύθυνος για τη λειτουργία των διαφόρων ηλεκτρονικών συσκευών και βρέθηκε στο νησί τις πρώτες μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της 12ης  Αυγούστου 1953. Συμμετείχε στις διάφορες δράσεις παροχής βοήθειας στους σεισμοπλήκτους, συγκλονίστηκε από την καταστροφή και τράβηξε αρκετές φωτογραφίες από τα ερείπια, τις οποίες προσέφερε στο Κοργιαλένειο Μουσείο σε κομψό λεύκωμα, το οποίο παρουσιάσαμε την 12η Αυγούστου  2019. Ο κ. RalphQuinn μαζί με τη σύζυγό του ταξίδεψε ειδικά από τις ΗΠΑ στην Κεφαλονιά, για να δεί την πόλη που ξαναγεννήθηκε μετά τη βιβλική καταστροφή, έγινε φίλος του Κοργιαλενείου Μουσείου και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του. Σε λίγες μέρες θα είναι πάλι μαζί μας.

Από το Γραφείο Τύπου

ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img