Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς για την εκδήλωση οικογνωσίας των Κεφαλονίτικων Οίνων στο Αργοστόλι

spot_img

Οινογνωσία Κεφαλονίτικων Οίνων από τον ΣΟΚ (Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς) στο θέατρο Αργοστολίου

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα εχθές, 18 Απριλίου η εκδήλωση του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς, Οινογνωσία Κεφαλονίτικων Οίνων και το σεμινάριο με τον καταξιωμένο sommelier Αλέξιο Μυτακίδη, στο θέατρο Αργοστολίου “Κέφαλος”! 

Επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού παρακολούθησαν την παρουσίαση του κ. Μυτακίδη που είχε ως στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών για την καλύτερη παρουσίαση του Κεφαλονίτικου κρασιού προς τους πελάτες τους. Ο sommelier μίλησε για το εμφιαλωμένο κρασί, τον τρόπο σερβιρίσματος και φυσικά για τις Κεφαλονίτικες ποικιλίες και τα σωστά ταιριάσματα τους. 

Ακολούθησε Οινογνωσία από τα έξι οινοποιεία του Συνδέσμου, Gentilini, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέες σοδειές και όχι μόνο, αλλά και να μιλήσει με τους οινοποιούς. 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς δυναμικά προχωράει σε δράσεις για την ανάδειξη του Κεφαλλονίτικου οίνου και ευχαριστεί όλους όσους είναι κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Όπως αναφέρει η πρόεδρος του ΣΟΚ, κα. Ιωάννα Χαριτάτου, “Ο λόγος που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον σύνδεσμο μας, ήταν η σφοδρή επιθυμία όλων μας να ξανά βάλουμε τον αμπελώνα της Κεφαλονιάς στην θέση που του αξίζει. Σε αυτή τη προσπάθεια οι φυσικοί μας συνεργοί ειστε εσείς οι επαγγελματίες της εστίασης οι πρεσβευτές της γαστρονομικής και οινικής κουλτούρας της Κεφαλονιάς.

«Οποίος θέλει να φτάσει γρήγορα τρέχει μόνος

Οποίος θέλει να φτάσει μακριά τρέχει με άλλους μαζί

Ψηφίζουμε το δευτερο»” 

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας, catering Στατέρη, τον υποστηρικτή μας τυροκομικά Γαλιατσάτος, καθώς και το θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».   

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο facebook και Instagram @kefaloniawinemakers.  

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img