Ο Δήμος Αργοστολίου στην Έκθεση Γενικού Τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι (εικόνες)

spot_img

Έκθεση Γενικού Τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι

Στις 3 – 5 Οκτωβρίου ο Δήμος συμμετείχε στην έκθεση γενικού τουρισμού IFTM – TOP RESA στο Παρίσι, στο περίπτερο του ΕΟΤ. Τον Δήμο μας εκπροσώπησε η κα. Μαρίνα Βεργωτή, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον CEO της αεροπορικής εταιρείας Transavia, Olivier Mazzucchelli και τον Nicolas Henin, General Director της εταιρείας. Η Κεφαλονιά παραμένει στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και συζητήθηκαν τρόποι για να δυναμώσουμε την αναγνωρισιμότητα της Κεφαλονίας στην Γαλλία.

Επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Nicolas Ivaldi, General Director της Heliades. Του παρουσιάστηκε ο προορισμός και συζητήθηκαν μελλοντικές δράσεις για την ενδυνάμωση της Κεφαλονιάς στην Γαλλική αγορά.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τέλος συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με την κα. Samia Benslimane, General Director της Thalasso. Η οποία τόνισε ότι ενδιαφέρονται για την Κεφαλονιά αλλά στην παρούσα φάση  με την έλλειψη κλινών στο νησί μας οι συνθήκες είναι δύσκολες για να πραγματοποιήσουν ένα άνοιγμα που θα έχει μακροπρόθεσμους στόχους.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Αργοστολίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται