Ο Ανδρέας Καλαφάτης (Διλίνης) απαντά στον Θεόφιλο Μιχαλάτο

spot_img

Οφειλόμενη απάντηση στον Δήμαρχο Αργοστολίου από τον Διλίνη
Επ’ αφορμής της προχθεσινής προεκλογικής ομιλίας του Δημάρχου Αργοστολίου και της σχετικής αναφοράς του «ΕΝΑΣ ΔΙΛΙΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΟΜΑΛΑ», ο Διλίνης απαντά :

Θεόφιλε έχεις μπερδευτεί.

Κατηγορείς τον Παρίση ότι προσβάλει τα Ομαλά που κατεβαίνει υποψήφιος στο Δημοτικό ψηφοδέλτιο ένας Δηλίνης.

Πρέπει να γνωρίζεις ότι προσβάλει κάποιος ένα τόπο όταν τον θεωρεί ασήμαντο και δευτερεύοντα, όχι όταν τον επιλέγει για να είναι υποψήφιος όπως εγώ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Επιλέγω τα Ομαλά :

Γιατί είναι μια από τις κυριότερες παραγωγικές περιοχές των Νησιών μας και του Δήμου μας.

Γιατί έχω εργαστεί για το Συνεταιριστικό κίνημα και τους Παραγωγούς της περιοχής συμμετέχοντας ενεργά τόσο στην οριοθέτηση της Ζώνης Παραγωγών ποιότητας Ρομπόλας Κεφαλληνίας όσο και ως εκλεγμένο Μέλος στο επταμελές Ιδρυτικό Συμβούλιο που προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες για την υλοποίηση των αποφάσεων ίδρυσης του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας με έδρα τα Ομαλά, πράξεις οι οποίες αναγνωρίστηκαν δημόσια όταν συμπεριλήφθηκα ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα στην περσινή επετειακή εκδήλωση του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας.

Γιατί με τον κόσμο στα Ομαλά όπως και σε πολλά άλλα μέρη των Νησιών μας είχα και έχω προσωπική και ειλικρινή σχέση αγάπης, φιλίας και εμπιστοσύνης.

Γιατί ως εκλεγμένος Πρόεδρος Συνεταιρισμού Κεφαλονιάς και Ιθάκης (Ε.Α.Σ.Κ.Ι.) έχω βοηθήσει και συνεχίζω να βοηθώ εκατοντάδες συμπατριώτες μου στην περιοχή που ασχολούνται με την γεωργοκτηνοτροφία να σταθούν στα πόδια τους και να παραμείνουν παραγωγικοί στο τόπο τους.

Γιατί, τέλος, στα χωριά των Ομαλών αξίζει κάτι καλύτερο από ένα κτύπημα στην πλάτη, και ένα σταυρωμένο ψηφοδέλτιο παραμονές των εκλογών.

Για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους είμαι υποψήφιος και αισθάνομαι υπερήφανος που έχω βοηθήσει και μπορώ να βοηθήσω και στο μέλλον αυτό το όμορφο και παραγωγικό μέρος των Νησιών μας.

Ο ΔΙΛΙΝΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Π. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img