Με καντάδες & πυροτεχνήματα η Βαρκαρόλα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Χτες Δευτέρα 21/08/2023 πραγματοποιήθηκε η Βραδινή Καλοκαιρινή Βαρκαρόλα του Δήμου Αργοστολίου, όπως κάθε χρόνο στη Γέφυρα De Bosset του Αργοστολίου.

Στη Βαρκαρόλα συμμετείχε η Ανδρική Χορωδία του Δήμου Αργοστολίου, η οποία ομόρφυνε τη βραδιά με κεφαλονίτικες και επτανησιακές γνωστές καντάδες, πάνω στο στολισμένο ξύλινο σκάφος «Queen Bee II». Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Άγγελος Μουρελάτος και στο ακορντεόν ήταν ο Γρηγόρης Βλαχούλης. Το ξύλινο σκάφος συνόδευαν και μερικά πιο μικρά βαρκάκια και σκαφάκια.

Λίγο πριν το φινάλε της χτεσινής βραδιάς πάρα πολλά πυροτεχνήματα στον ουρανό έδωσαν ζωντάνια και το φως που δεν υπήρχε στην όλη εκδήλωση. Δυστυχώς παρόλο που τα άτομα της Ανδρικής Χορωδίας έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό και ο κόσμος πραγματικά τους απόλαυσε, το φως στην εκδήλωση ήταν ανύπαρκτο! Ήταν αδύνατο να δει ο κόσμος τα άτομα πάνω στο σκάφος, ενώ τα μικρά προβολάκια που σε κάποιες στιγμές έπεφταν στο σκάφος δεν κατάφεραν να δώσουν όσο φως χρειαζόταν.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγαμε την Ανδρική Χορωδία και δεν βλέπαμε σχεδόν τίποτα. Ξέραμε που είναι το σκάφος από το ελάχιστο μπλε φως στο κάτω μέρος του σκάφους. Οι φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου έχουν υποστεί επεξεργασία. Μπορείτε να δείτε κάποιες πριν την επεξεργασία παρακάτω:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως μεταδόθηκε live από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook ή στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img