Η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου σε Χορωδιακή συνάντηση στα Χανιά

spot_img

                 Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η Αποστολή της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , αναχωρεί αύριο Σάββατο 11/11 για τα Χανιά της Κρήτης ,  όπου θα πάρει μέρος σε Χορωδιακή συνάντηση , που διοργανώνει η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΧΑΝΙΩΝ Αντώνης Κωστουράκης’ .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Χανίων , ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ’, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου .

Τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν τα συγκροτήματα , περιλαμβάνουν κυρίως Επτανησιακά και Κεφαλονίτικα τραγούδια , καθώς και τραγούδια από την Αθηναϊκή Καντάδα .

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η σύσφιξη των σχέσεων των δύο χορωδιών με τις μαντολινάτες τους , που ασχολούνται με το ίδιο περίπου ρεπερτόριο , έχει ενθουσιάσει τους δύο Μαέστρους , Αντώνη Κωστουράκη και Σπύρο Θεοτοκάτο , που προετοιμάζουν τα συγκροτήματά τους για μια εξαιρετική  μουσική βραδιά στα όμορφα Χανιά.

Την Κυριακή 12/11 θα πραγματοποιηθεί περαντζάδα και μικρή συναυλία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο . Στα πλαίσια του ταξιδιού αυτού στην Μεγαλόνησο , θα επισκεφτούν και τον Γαλατά , όπου θα γίνει μουσικό προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου μας Μίκη Θεοδωράκη , και το ιστορικό χωριό Θέρισσος , απ’ όπου ξεκίνησε η επανάσταση του Ελευθέριου Βενιζέλου.

ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img